Lucrări în forță pe DJ 254

Lucrări în forță pe DJ 254
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Lucrările de modernizare continuă pe DJ 254, drum județean ce leagă două dintre cele mai circulate drumuri din județ, DN 25 și DJ 251. Conform președintelui Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, ”la Ivești, drumul a fost lărgit, s-a intervenit și pentru consolidarea fundației pe anumite tronsoane și au fost amenajate rigole carosabile pentru preluarea apelor pluviale. Zilele acestea se toarnă primul strat de asfalt, folosindu-se și un material special antifisură. Mai mult, pentru stratul de uzură se va folosi un asfalt cu polimeri, care crește gradul de rezistență la variațiile de temperatură. De asemenea, se lucrează și la amenajarea intersecției cu DN 25”.

De aceste lucrări de reabilitare nu se bucură, însă, toți localnicii. La redacție, am fost apelați de un cititor al cotidianului nostru care a reclamat atât poluarea fonică, dar, mai ales, trepidațiile pe care le simte în pereții locuinței.

DJ 254, pe ruta Ivești - Călmățui - Grivița - Costache Negri, este modernizat în cadrul unei investiții cu fonduri europene de aproximativ 34 de milioane de lei, cu finanțare prin POR 2014 - 2020.

Citit 1659 ori Ultima modificare Joi, 28 Octombrie 2021 00:11

2 comentarii

 • postat de Cristi
  Joi, 28 Octombrie 2021 13:10
  84.243.108.***
  Ati fost apelati de 1 cititor in comparatie cu mii, poate zeci de mii de beneficiari ai lucrarilor de modernizare. Modernizare fara zgomot, praf, limitari de trafic, vibratii, bani putini, foarte repede nu se pot face. Puteti sa ii recomandati sa se mute in Tecuci sau Birlad, acolo nu face nici dracu nimic si nu il va deranja nimeni.
  0
  2
  Raportează
 • postat de Iron IQ
  Joi, 28 Octombrie 2021 11:10
  90.68.85.***
  Drumul asta trebuia facut drept, de la Ivesti la C. Negri.
  Se evita trecerea prin doua localitati ce puteau fi conectate cu drumul cu doua "bretele" ca in restul lumii.
  Chiar mai mult, ar fi putut fi conectat cu DN 251 in sudul C. Negri, si facuta o "centura" astfel ca traficul sa fie scos in afara.
  Astfel se inlatura o sursa de accidente, poluare si zgomot in sate si conducatorii beneficiau de drumuri mai rapide si cu mai putine surprize.
  Dar la noi se prefera ca toata lumea sa treaca prin poarta primarului, popii, politistului...
  2
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.