Lucrări în forță pe DJ 254

Lucrări în forță pe DJ 254
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Lucrările de modernizare continuă pe DJ 254, drum județean ce leagă două dintre cele mai circulate drumuri din județ, DN 25 și DJ 251. Conform președintelui Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, ”la Ivești, drumul a fost lărgit, s-a intervenit și pentru consolidarea fundației pe anumite tronsoane și au fost amenajate rigole carosabile pentru preluarea apelor pluviale. Zilele acestea se toarnă primul strat de asfalt, folosindu-se și un material special antifisură. Mai mult, pentru stratul de uzură se va folosi un asfalt cu polimeri, care crește gradul de rezistență la variațiile de temperatură. De asemenea, se lucrează și la amenajarea intersecției cu DN 25”.

De aceste lucrări de reabilitare nu se bucură, însă, toți localnicii. La redacție, am fost apelați de un cititor al cotidianului nostru care a reclamat atât poluarea fonică, dar, mai ales, trepidațiile pe care le simte în pereții locuinței.

DJ 254, pe ruta Ivești - Călmățui - Grivița - Costache Negri, este modernizat în cadrul unei investiții cu fonduri europene de aproximativ 34 de milioane de lei, cu finanțare prin POR 2014 - 2020.

Citit 1754 ori Ultima modificare Joi, 28 Octombrie 2021 00:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.