Cresc cheltuielile pentru secția ATI de la Boli Infecțioase

Cresc cheltuielile pentru secția ATI de la Boli Infecțioase
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pe ordinea de zi a ședinței a Consiliului Județean (CJ) Galați a fost inclus un proiect de hotărâre necesar pentru respectarea solicitării Autorității de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) privind proiectul de consolidare a capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19.

Astfel, pentru crearea secției modulare ATI de la Spitalul de Boli Infecțioase „Sf. Cuvioasa Parascheva”, proiectantul a procedat la actualizarea devizului general al investiţiei. Ca urmare, valoarea totală ajunge, în prezent, la circa 13,3 milioane lei (inclusiv TVA), din care cheltuielile materiale și cu forța de muncă se ridică la puțin peste șase milioane de lei, în condițiile în care, în luna ianuarie, această valoare totală se ridica la circa 12,72 milioane lei.

Secţia ATI modulară ar urma să aibă zece paturi dispuse în două saloane de câte două paturi şi două rezerve de tip izolator, plus spaţii cu funcţiuni suport pentru secţie, urmând a fi amplasată în zona din apropierea accesului în spital dinspre strada Traian, în faţa Pavilionului A.

Proiectul de hotărâre se află pe ordinea de zi a ședinței ordinare a CJ Galați, de joi, 28 octombrie.

Citit 1871 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.