Şedinţă extraordinară pentru voturi secrete

Şedinţă extraordinară pentru voturi secrete
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Aleşii locali sunt convocaţi în şedinţă extraordinară marți, 9 noiembrie 2021. Întrunirea se va desfăşura fizic, cu obligația respectării măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19 și a limitării numărului de persoane. Şedinţa nu se poate desfăşura online, la fel ca ultimele două, deoarece proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi necesită vot secret.

Printre cele mai importante decizii se află desemnarea reprezentanților Consiliului Local în Comisiile de evaluare a probei de interviu pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Galați. De asemenea, vor fi desemnaţi reprezentanții Consiliului Local în consiliile de administrație a unităților de învățământ preuniversitar de stat și particular din municipiul Galați, cu modificările ulterioare.

Pe ordinea de zi se află şi un proiect privind numirea și aprobarea mandatului reprezentantului Municipiului Galați în Adunarea Generală a Acționarilor la societatea Administrația Piețelor Agroalimentare SA, loc lăsat liber de consilierul local PSD Costel Gafton, devenit director în cadrul instituţiei.

De asemenea, vor mai fi supuse aprobării proiectele privind acordarea titlurilor de "Cetățean de Onoare al Municipiului Galați" sportivului Mihai-Cristian Tâmpeanu, poetei Florina Zaharia şi, post mortem, regretatului antrenor Ionel Tămășanu.

Tot în şedinţa de marţi vor fi aprobaţi indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul "Creșterea siguranței pacienților prin realizarea infrastructurii de distribuție a fluidelor medicale la Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie "Buna Vestire" Galați".

Citit 1221 ori Ultima modificare Duminică, 07 Noiembrie 2021 22:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.