O fostă profesoară din Galați are nevoie urgentă de sânge!

O fostă profesoară din Galați are nevoie urgentă de sânge!
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Ca profesoară de limba franceză, Aurelia Bejan a format și a îndrumat cu pasiune zeci de generații de tineri din Galați. Diagnosticată cu o boală gravă și internată în spital pentru o operație complexă, ea este cea care are nevoie acum de sprijinul nostru. Pentru că spitalele se confruntă cu o criză majoră de sânge, persoanele care doresc să o ajute pe fosta profesoară sunt rugate să doneze sânge la Centrul de Transfuzie Sangvină Galați, cu mențiunea că fac acest lucru ”pentru Aurelia Bejan”. Indiferent de grupa de sânge pe care o aveți, sângele pe care îl donați poate salva vieți, în cel mai concret mod posibil. Centrul este situat pe strada Regiment 11 Siret nr. 48A, în apropierea Parcului Viva.

Din sângele obținut de la o singură persoană pot fi salvate până la trei vieți. Sângele și produsele obținute din el sunt folosite atât în transfuzii, cât și în cazul intervențiilor chirurgicale. Donarea nu este dureroasă și are beneficii dovedite pentru sănătate. Deși vorbim de un act benevol, donatorul primește o serie de facilități în transportul public local, o zi liberă de la serviciu, la cerere, dar și bonuri de masă.

Citit 17764 ori Ultima modificare Marți, 09 Noiembrie 2021 17:33

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro