Încă un proiect european pentru Şcoala „Miron Costin”

Încă un proiect european pentru Şcoala „Miron Costin”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

După ce a câştigat finanţare europeană pentru corpul C1 al Şcolii Gimnaziale „Miron Costin”, situat pe strada Alba Iulia nr. 2, Primăria Galaţi a obţinut bani europeni şi pentru corpurile C1 și C2 din strada Alba Iulia nr. 1 (cartier I.C. Frimu).

În aceste două corpuri își desfășoară cursurile aproximativ 700 de elevi înscriși în învățământul primar și gimnazial.

Valoarea totală a proiectului cu fonduri europene este de 6.908.914 lei cu TVA, din care 2.331.130 de lei vor fi asigurați de la bugetul local. Perioada de implementare este de 17 luni de la semnarea contractului de finanțare.

„Principalele categorii de lucrări sunt: lucrări de reabilitare termică a elementelor de anvelopă, lucrări de reabilitare termică a sistemului de furnizare a apei calde de consum, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consum propriu, lucrări de instalare a sistemelor de climatizare, ventilare naturală pentru asigurarea calității aerului interior, lucrări de modernizare a instalației de iluminat etc”, precizează Primăria.

Reamintim, valoarea proiectului european ce vizează corpul din strada Alba Iulia nr. 2 se ridică la 3.302.396 de lei cu TVA, din care contribuția de la bugetul este de 1.103.809 lei.

Citit 1334 ori Ultima modificare Vineri, 12 Noiembrie 2021 00:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.