Reabilitări în curs, pe drumurile județene

Reabilitări în curs, pe drumurile județene
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, a anunțat recent finalizarea investiției de la Pechea, de pe DJ 255, unde s-au realizat lucrări majore de regularizare a albiei pârâului în zona podului din localitate. Totodată, s-a intervenit pentru protejarea malurilor și a albiei pe o suprafață de aproape 5.000 de metri pătrați.

”Se lucrează și pe drumul dintre Lungești și Docăneasa, în nordul județului. S-au amenajat rigole carosabile și se modernizează mai multe podețe și poduri din zonă, după care, în funcție de condițiile meteo, sa va trece și la asfaltarea porțiunii respective.

Lucrări în desfășurare sunt și în zona localității Poiana, acolo unde se amenajează în acest moment o cale nouă de acces, inclusiv pentru mașinile de mare tonaj, într-o zonă în care accesul era foarte dificil din cauză reliefului”, a mai precizat Costel Fotea.

În plus, conform aceleiași surse, dacă vremea va permite, constructorul are în intenție turnarea primului strat de asfalt în zona Gănești (DJ 242A).

Citit 1431 ori Ultima modificare Joi, 25 Noiembrie 2021 22:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.