Reabilitări în curs, pe drumurile județene

Reabilitări în curs, pe drumurile județene
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, a anunțat recent finalizarea investiției de la Pechea, de pe DJ 255, unde s-au realizat lucrări majore de regularizare a albiei pârâului în zona podului din localitate. Totodată, s-a intervenit pentru protejarea malurilor și a albiei pe o suprafață de aproape 5.000 de metri pătrați.
”Se lucrează și pe drumul dintre Lungești și Docăneasa, în nordul județului. S-au amenajat rigole carosabile și se modernizează mai multe podețe și poduri din zonă, după care, în funcție de condițiile meteo, sa va trece și la asfaltarea porțiunii respective.
Lucrări în desfășurare sunt și în zona localității Poiana, acolo unde se amenajează în acest moment o cale nouă de acces, inclusiv pentru mașinile de mare tonaj, într-o zonă în care accesul era foarte dificil din cauză reliefului”, a mai precizat Costel Fotea.
În plus, conform aceleiași surse, dacă vremea va permite, constructorul are în intenție turnarea primului strat de asfalt în zona Gănești (DJ 242A).

Citit 1124 ori Ultima modificare Joi, 25 Noiembrie 2021 22:24

1 comentariu

 • postat de Mir
  Sâmbătă, 27 Noiembrie 2021 17:17
  5.13.159.***
  De muzeul acela ce se mai aude...noutăți?
  Să bănuim că o vor lungi cu găsirea unui nou constructor...că mai bine-l lăsa pe același să-și continue activitatea pentru finalizarea construcției.

  Că ne tot spunea că în 3-4 luni(sau 4-5 luni, nu mai știu exact în cât s-a exprimat) s-ar finaliza lucrările, cu un constructor serios.

  "Constructor serios"...îți vine să râzi. La români există așa ceva..."constructor serios"??? La români toată lumea lucrează "în doru' Lelii".

  Munca la români înseamnă numai delăsare și lene...


  Cred că o să dureze 6 luni până o să aleagă/găsească un nou constructor. Păcat de obiectivul ce se vrea fi realizat...e ca o "naștere grea".
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.