Încă un post liber la Serviciul Organizare Evenimente din Primărie. Primul concurs de angajare pentru 2022
Foto: Anca Melinte

Încă un post liber la Serviciul Organizare Evenimente din Primărie. Primul concurs de angajare pentru 2022
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Deşi suntem în pandemie, sub ameninţarea unei noi tulpini a SARS-CoV-2, iar organizarea evenimentelor publice a devenit o raritate, Primăria municipiului Galaţi continuă să facă angajări în acest serviciu special, cu şapte posturi şi un şef, creat în organigramă în această vară. Una dintre misiunile viitorului angajat la Serviciul Organizare Evenimente va fi să se implice în "organizarea de spectacole, concerte, expoziții, târguri și alte manifestări cultural-artistice, sportive, civice, elaborând raportul final de confirmare al evenimentelor".

Potrivit anunţului postat vineri, 3 decembrie 2021, pe portalul Primăriei, se organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, grad profesional asistent la Serviciul Organizare Evenimente. Candidaţilor li se cer studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe economice şi vechime de minimum un an în specialitatea acestor studii. Proba scrisă este programată pe 5 ianuarie 2022 şi va fi urmată de interviu.

Dosarele de înscriere la concurs sunt aşteptate până pe 22 decembrie 2021, ora 15,00.

Revenind la Serviciul Organizare Evenimente, nou creat în vară, prin modificarea organigramei Primăriei, reamintim că, aşa cum aţi putut citi în ziarul "Viaţa liberă", postul de şef a fost ocupat prin concurs de Valentin Munteanu, fostul director al celei mai controversate fundații pe care administrația locală a avut-o.

Este vorba despre "Andreiana Juventus", la care Camera de Conturi a descoperit un potop de nereguli, între care bani publici cheltuiți fără documente justificative şi respectarea procedurilor în vigoare. Fundația, așa cum ați putut afla din ziarul "Viața liberă", și-a încetat activitatea la 1 august 2021, dar fostul director al acesteia, Valentin Munteanu, tocmai s-a angajat șef în Primărie. Nu este singurul din această fundaţie care s-a angajat la Primărie.

Conform anunţurilor postate pe portalul Primăriei, au mai avut loc cel puţin alte trei concursuri pentru recrutarea de angajaţi la Serviciul Evenimente.

Potrivit organigramei, la înfiinţare, serviciul avea şapte posturi de execuţie - dintre care trei ocupate şi unul temporar ocupat, trei posturi de execuţie şi un post de şef vacante.

Citit 2261 ori Ultima modificare Luni, 06 Decembrie 2021 19:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.