Bricul Mircea pe Mediterană

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Atelier bilingv, la Madrid: Romadrid Cultural Club anunţă deschiderea pe  13 iunie, la Espacio Niram din Madrid, a atelierului bilingv de nuvelă scurtă, destinat scriitorilor începători sau cu puţină experienţă.

* Navă românească în portul Brindisi: Nava şcolii de marină militară a României, Bricul Mircea, se află în perioada 9 - 14 iunie în portul Brindisi din Italia. Nava va putea fi vizitată de persoanele interesate, pe durata în care aceasta va fi acostata la chei, până în 13 iunie, între orele 10.00 - 13.00 şi 16.00 - 20.00.

În marja unor călătorii anterioare ale navei în Marea Mediterană, au fost organizate manifestări dedicate comunităţilor de români din zonele adiacente porturilor în care este acostată. Bricul Mircea, inaugurat în anul 1938, are un istoric aparte care suscită interesul vizitatorilor.

* Expoziţie de fotografie la Torino: La Asociaţia artistică internaţională şi Galeria de Artă „Aripa" a Marianei Papara din via Bertola, Torino, s-a vernisat ieri expoziţia de fotografie "Granelli di Sabbia" ("Fire de nisip"). Întâlnirea cu artiştii este prevăzută pentru astăzi, 12 iunie, începând cu ora 11.30. Va fi un moment de destăinuiri, povestiri, anecdote privind propriile experienţe.

* Pianistul Dan Grigore în concert la Montpellier: Pianistul Dan Grigore este solist al Orchestrei Naţionale din Montpellier pe parcursul a două concerte programate la Opera din oraşul francez. Primul concert a avut loc ieri, al doilea este programat astăzi.

* „Povestea lui Harab Alb”, în Anglia: Românii din Anglia care se afla în zona Birmingham sunt aşteptaţi sâmbăta asta, de la ora 11.00, la Glasshouse Arts Centre din localitatea Stourbridge, la premiera spectacolului "Povestea lui Harap Alb", susţinut de compania de teatru Eurythmy.

Citit 800 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.