Traseele de transport județean, în dezbatere publică

Traseele de transport județean, în dezbatere publică
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Miercuri, 9 martie, Consiliul Județean (CJ) Galați a publicat și inițiat procedura de elaborare a proiectului de act administrativ cu caracter normativ privind actualizarea programului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate pe aria teritorială de competenţă a UAT Judeţul Galaţi, cu valabilitate până la finalul anului în curs.

Odată aprobată, hotărârea CJ urmează a fi comunicată operatorilor de transport deţinători ai licenţelor de traseu valabile şi câştigători ai traseelor cuprinse în programul de transport public judeţean de persoane prin curse regulate, Autorităţii Rutiere Române - Agenţia Galaţi, Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (Inspectoratul Teritorial nr. 3), precum și Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Cele 61 de trasee de transport regulat de persoane din județ propuse spre aprobare și lansate în dezbatere publică (cu stații și orar zilnic) pot fi consultate AICI, făcând parte din anexele 1 și 2 la proiectul de hotărâre.

Termenul-limită până la care se pot înregistra propuneri este data de 18 martie 2022.

Citit 2314 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Martie 2022 23:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.