Gaze oprite pe cinci străzi din Galați

Gaze oprite pe cinci străzi din Galați
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Distrigaz Sud Rețele anunță pentru luni, 30 mai, întreruperea furnizării de gaze naturale pentru consumatorii de pe cinci străzi din municipiul Galați, între orele 8,30 și 16,30, în scopul efectuării unor lucrări de remediere postreglare.

Cele cinci străzi vizate sunt Labirint, Alexandru Ioan Cuza, Smârdan, Ion Nenițescu și Mihai Eminescu.

Conform companiei, lucrările de acest tip au loc atunci când, ca urmare a activității de mentenanță efectuată asupra rețelei de distribuție de gaze naturale, este necesară intervenția în teren (anunțată înainte cu 48 de ore).

Citit 8344 ori Ultima modificare Duminică, 29 Mai 2022 14:25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro