Niciun candidat pentru postul de arhitect-șef al municipiului Galați
Foto: Anca Melinte

Niciun candidat pentru postul de arhitect-șef al municipiului Galați
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Primăria va fi nevoită să reia procedura de recrutare pentru că nu s-a înscris nici măcar un candidat la concursul organizat pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcției de arhitect-șef al municipiului Galați.

Așa cum ați putut afla din ziarul ”Viața liberă”, Galațiul are nevoie de un nou arhitect-șef după ce, în februarie 2022, arhitectul Dragoş Horia Buhociu a fost detaşat la Ministerul Dezvoltării. O parte dintre atribuţiile funcţiei sale publice de conducere i-au fost delegate Adrianei Blaga, inginer de profesie, cu studii postuniversitare de urbanism la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu" Bucureşti. Pentru că e nevoie de un arhitect-șef titular, Primăria a scos la concurs acest post. Proba scrisă ar fi trebuit să aibă loc pe 1 iulie, numai că nu s-a primit niciun dosar de înscriere la concurs.

Reamintim, pentru ocuparea acestui post se cereau studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă de: arhitect diplomat sau urbanist diplomat, arhitect sau urbanist absolvent cu licență și master sau studii postuniversitare în domeniul urbanismului și amenajarea teritoriului conform prevederilor art. 361 lit. a din Legea nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul. De asemenea, se mai cerea și vechime de minimum șapte ani în specialitatea studiilor superioare de lungă durată.

Citit 1611 ori Ultima modificare Marți, 05 Iulie 2022 06:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.