Cătălin Drulă a fost validat președinte al USR și va livra ”opoziție pe bune”

Cătălin Drulă a fost validat președinte al USR și va livra ”opoziție pe bune”
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

USR va livra opoziţie pe bune, spre frica PNL şi PSD - a declarat Cătălin Drulă, sâmbătă, după ce a fost validat ca preşedinte al partidului în cadrul unui congres online al formaţiunii.

"Am încheiat Congresul USR care a validat alegerile de preşedinte, ce tocmai s-au încheiat. Cu acest ultim pas procedural de astăzi, sunt oficial preşedintele USR cu mandat deplin. Este un mandat pe care l-am cerut colegilor mei pentru unitate, pentru stabilitate şi pentru coerenţă, pentru eficienţă şi asta voi livra. Spre frica PNL şi PSD, USR va livra opoziţie pe bune. De ce facem asta, pentru că PSD şi PNL rup România în două. Sunt milioane de familii care muncesc onest, care respectă regulile, care încearcă să construiască un viitor pentru ei şi pentru copiii lor şi aceasta este o Românie care suferă profund şi nu se întrevede sfârşitul acestei suferinţe", a spus Cătălin Drulă, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul USR Timiş, alături de primarul Timişoarei, Dominic Fritz.

El a acuzat PSD şi PNL că duc România către faliment, deoarece Guvernul pierde ''în neştire bani pe care nu îi are''. "La fiecare 4 lei care vin la bugetul de stat, care se strâng la bugetul de stat, se mai împrumută încă 2 lei, unul pentru a acoperi datoriile din trecut şi unul pentru a finanţa. Alimentele s-au scumpit cu 20%, inflaţia a ajuns la 15%, dobânzile pe care le plătesc românii sunt, astăzi, cele mai mari din ultimii 12 ani. În tot acest timp, în loc să ţină cheltuielile statului sub control, au angajat în primele 6 luni 15 mii de noi funcţionari. Acum se pregătesc să acopere o parte din această gaură tot băgând mâna în buzunarul oamenilor. Misiunea noastră, a USR, este să ne folosim resursele, energia şi experienţa ca să-i oprim. Grija noastră se îndreaptă astăzi către cei care suferă din cauza regimului PNL-PSD", a arătat Drulă.

Citit 1008 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Iulie 2022 14:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.