Dispar parcările gratuite din zona Pieței Centrale

Dispar parcările gratuite din zona Pieței Centrale
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Gălățenii care vin în Piața Centrală cu mașinile personale vor avea la dispoziție tot mai puține locuri în care să parcheze fără a scoate bani din buzunar.

Administrația Piețelor Agroalimentare Galați informează că, având în vedere noile reglementări rutiere, pe strada Prelungirea Sf. Spiridon, oprirea sau staționarea mașinilor va fi în totalitate interzisă. În aceste condiții, Administrația Piețelor Agroalimentare oferă clienților săi posibilitatea de a beneficia de parcare prin punctele de acces de la barierele amplasate pe strada Traian, strada Movilei, strada Tecuci și Prelungirea Sf. Spiridon. Parcarea este, evident, cu plată.

Citit 5631 ori Ultima modificare Marți, 16 August 2022 08:01

12 comentarii

 • postat de Competentul Capabil
  Vineri, 19 August 2022 13:14
  89.137.30.***
  Orice loc de parcare trebuie sa fie platit. Este un spatiu public ocupat de cineva cu a lui tigaie iar "publicul" este impiedicat sa il foloseasca. Automobilul este un lux, luxul costa, dar cu 2 lei ( dus-intors daca faci cumparaturile rapid ) poti ajunge in piata centrala sa iti cumperi porumbul de fiert sau punga de seminte (dar sa nu scuipi cojile in mijlocul de transport in comun) Si mai ieftin este cu Mergedesul sau Pejosul... mersul pe jos face piciorul frumos. Hai Simona!
  1
  5
  Raportează
 • postat de Moustache
  Miercuri, 17 August 2022 09:20
  95.76.59.***
  Pentru ,,GEA LA CARUTA "
  Constat cu surprindere, dar și durere în suflet, că aveți un limbaj și o gândire, de adevărat om politic contemporan, ceea ce denotă faptul că v-ați definitivat studiile recent la vreo facultate particulară neacreditată. Dar unde ne e(minte), nici Dumnezeu nu cere!
  7
  13
  Raportează
 • postat de GEA LA CARUTA!
  Miercuri, 17 August 2022 04:18
  95.76.0.***
  Mai veniti di perpedes la piata nu sa parcati in usa halelor, marlani si toape cre cred ca i-a facut mamitica in masina!

  Nu putem trece prin spatiile ce duc in hale din cauza rablelor parcate aiurea; parcati pe str.Traian, acolo unde a indicat Primaria ca asa este normal, ca nu mai este vremea lui Durbaca sa faceti ce vreti in orasul asta, mamelucilor!
  Huooooo!
  11
  22
  Raportează
 • postat de Marius
  Marți, 16 August 2022 22:47
  5.13.230.***
  Corect era ca Primaria sa asigure si locuri de parcare fara taxa! Toate cosmeliile de la statia de tramvai si pana la farmacia de pe colt si pta centrala, trebuiau demolate si facuta o parcare cu 50-100 de locuri parcare fara taxa. Asa era corect! In afara de bariere si trasarea unor locuri de parcare existente fara alte investitii, primaria nu a facut altceva decat sa puna taxe si atat! Japca pe fata!
  8
  22
  Raportează
 • postat de SUPARATU`
  Marți, 16 August 2022 21:58
  185.123.143.***
  Pentru``eu`` CE AI FUMAT MAI ?
  10
  4
  Raportează
 • postat de Ady
  Marți, 16 August 2022 10:43
  95.22.44.***
  mai e vre un domeniu public in Galati care nu e bagat la produs bani ? maine poimane te taxeaza si ca traversezi pe la semafor...............
  1
  21
  Raportează
 • postat de Galatean
  Luni, 15 August 2022 21:21
  5.13.233.***
  Nu poti obliga omul sa-si parcheze masina inauntrul pietei, ca sa faceti multi bani din incasari .
  4
  29
  Raportează
 • postat de Das
  Luni, 15 August 2022 18:58
  89.137.229.***
  Este inadmosibil asa ceva! Nu trebuie sa existe parcari cu plata nicaieri in oras pentru ca nu e terenul privat cumparat de x!
  Ce a fost gratuit zeci de ani acum e cu plata! De ce?! Ca sa mai golim buzunarul si asa sarac al galatenilor?
  Nu ati fost votati ca sa puneti taxe si parcari cu plata. Puteti face bani din altceva si anume amendati cei care mananca seminte si lasa multa mizerie prin oras, cei care beau si lasa sticlele pe strada sau le sparg, cei care vand droguri , cei care fura noaptea si ziua. De la ei sa luati bani!
  10
  46
  Raportează
 • postat de Gogu
  Luni, 15 August 2022 18:15
  178.138.32.***
  O administratie chitita pe jecmanit cetateanul, prin orice mijloace: parcari cu plata peste tot fara sa investeasca nimic, apa... printre cele mai scumpe din tara, sensuri unice facute aiurea doar ptr dat amenzi, taxe si impozite marite artificial,
  2
  36
  Raportează
 • postat de eu
  Luni, 15 August 2022 12:36
  86.124.203.***
  Piața centrală, în ansamblul ei, arată după chipul și asemnănarea noastră, a celor care votăm / trăim în adunătura asta de clădiri și străzi care cu greu se poate numi oraș, sau municipiu. De când s-a construit parcarea subterană, stă aproape goală pe motiv că orice nene care vine la piață evident că nu vrea să dea 1 leu la parcare și o lasă pe unde apucă. Nu mai vorbesc de taxiuri, care sunt parcate de parcă le-a adus viitura și aici s-a terminat apa. Locurile de parcare sunt oblice, lumea parchează drept, locurile de parcare sunt drepte, lumea parchează oblic. Iar comunitarii de 4500 lei minim net pe lună + tichete nu știu de care + spor de uniformă + supliment de hrană + etc. , fumează liniștiți în fața secției. Să sperăm că o să înceapă măcar să arate a piață de oraș, nu a iarmaroc cum a arătat Piața centrală dintotdeaună, că în afară de căruțe la fel e. Dar nu uitați, felul în care arată Piața centrală e identic cu felul în care arătăm noi, care atunci când s-au anunțat restricții de ieșit pe stradă acum 2 ani jumătate, am început să dăm de-a dura sacii de 10 kile de cartofi, să ne putrezească prin balcoane, în condițiile în care, o oră - două se putea veni la piață o dată la 2-3 zile. Ca să nu mai spun de hârtie igienică și de drojdie. Nu e plăcut să trebuiască să plătești tot timpul dar asta cu aparținutul întregii comunități, nu ține. Al tuturor înseamnă al nimănui și asta se vede peste tot. 3/4 din proprietarii de mașini nu și le permit și nici nu au nevoie neapărată de mașină, le au pentru că sunt ieftine, actele costă puțin, etc. De aia am lăsat lumea civilizată fără fier vechi, toate gunoaiele lor sunt pe străzile noastre. Punct
  5
  49
  Raportează
 • postat de Cadou de la Primărie pentru fini
  Luni, 15 August 2022 11:54
  5.14.134.***
  Păi, trebuie să trăiască și finii lui Pucheanu și Humelnivu din ceva, nu? Dacă domeniul public, care aparține întregii comunități, este folosit gratis, ei din ce să-și mai crească salariile deja halucinante? Din activități specifice de piață, din comerț civilizat? Vând parcările construite de înaintași, de comuniștii de dinaintea lor...
  9
  60
  Raportează
 • postat de Moustache
  Luni, 15 August 2022 11:07
  92.83.101.***
  În articol, gălățenii trebuiau să fie informați, cine a luat această decizie și de ce. Clarificarea este necesară pentru a ști cine dorește să ne spolieze de bani și conform principiului acțiunii și reacțiunii, respectivii să dispară definitiv și irevocabil din administrația publică.
  9
  66
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.