Teatrul pentru Copii și Tineret “Gulliver” organizează concurs pentru crearea noului logo

Teatrul pentru Copii și Tineret “Gulliver” organizează concurs pentru crearea noului logo
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În contextul modificării denumirii Teatrului ”Gulliver” din Teatrul de Păpuși “Gulliver” în Teatrul pentru Copii și Tineret “Gulliver”, este necesară definirea unei noi identități vizuale, în conformitate cu noul grup de public abordat și cu repertoriul curent al teatrului.

În vederea găsirii variantei optime, Teatrul pentru Copii și Tineret “Gulliver” organizează un concurs deschis pentru crearea noului logo. Acesta trebuie să ilustreze în mod cât mai sugestiv și relevant activitatea și specificul Teatrului pentru Copii și Tineret ”Gulliver”, respectiv: realizarea de spectacole și creații artistice pentru copii și tineret, teatru de animație, teatru pentru copii și tineret, artele spectacolului.

Așadar, pasionații de grafică, entuziaști ai muncii de creație sunt invitați să își înainteze propunerile pentru noul logo al Teatrului pentru Copii și Tineret ”Gulliver” până pe data de 30 septembrie, prin trimiterea unui mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Cea mai inspirată idee va fi premiată, recompensată și se va transforma în identitatea vizuală a Teatrului ”Gulliver”, devenind parte vie din capitalul cultural al celei mai importante instituții de teatru pentru copii și tineri din Galați, dar şi din ţară. 

Regulamentul și toate detaliile cu privire la participarea la concurs sunt disponibile pe link-ul: http://www.teatrul-gulliver.ro/stiri-evenimente/concurs-design-logo-teatrul-pentru-copii-si-tineret-gulliver/

Citit 696 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.