"Săptămâna Smârdan", la Electrica

"Săptămâna Smârdan", la Electrica
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Smârdanul, comuna vecină cu Galațiul, este vizată de întreruperi ale energiei electrice în fiecare zi a acestei săptămâni. Glumind puțin, curentul va fi întrerupt, timp de șase ore pe zi, pe aproape fiecare stradă cu nume de romancier sau poet. Luni au fost Creangă, Blaga, Eminescu și Sadoveanu, iar marți, 4 octombrie, vin la rând Coșbuc, Rebreanu și, din nou, Creangă. Miercuri se oprește lumina pe străzile Ion Creangă, Lucian Blaga, Mihai Eminescu și Mihail Sadoveanu, iar joi "intră în joc" Coșbuc și Rebreanu, "înlocuindu-i" pe Blaga, Eminescu și Sadoveanu. Vineri, întreruperi vor fi pe străzile Coșbuc, Creangă și Rebreanu. "Rotația" autorilor continuă și săptămâna viitoare, când se "pregătește" și Marin Sorescu.

Întreruperi sunt anunțate, zi de zi, și în satul Cișmele din comuna Smârdan, în zonele școlii, stadionului și bisericii, inclusiv la unitățile militare (4 octombrie).

De asemenea, vor mai fi întreruperi de furnizare a energiei electrice în localitățile Matca (marți și vineri), Frumușița și Tămăoani (joi).

Citit 861 ori Ultima modificare Marți, 04 Octombrie 2022 08:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.