Primăria nu are bani pentru Ziua Marinei

Primăria nu are bani pentru Ziua Marinei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru prima dată după Revoluţie, Primăria municipiului Galaţi nu organizează nimic special cu ocazia Zilei Marinei, pe 15 august. Potrivit explicaţiilor reprezentanţilor Primăriei, motivul constă în criza financiară care determină administraţia locală să renunţe la mai multe cheltuieli, printre care şi cele prilejuite de Ziua Marinei.

Ultima acţiune de divertisment organizată şi finanţată de Primăria municipiului Galaţi a fost Festivalul Scrumbiei, sărbătorit şi în acest an de Florii, când Primăria a alocat 45.000 de lei.

Aşadar, gălăţenii nu vor mai avea parte de tradiţionalele concursuri marinăreşti, de porcul la şcondru sau de furatul miresei. Nici de spectacole în aer liber sau de focuri de artificii nu mai poate fi vorba şi nici de defilarea navelor pe Dunăre!

Din fericire, în această perioadă, gălăţenii au parte, totuşi, de distracţie, desfăşurându-se cea de-a cincea ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor, eveniment organizat de Consiliul Judeţean Galaţi şi Centrul Cultural „Dunărea de Jos”.

La acest festival, are şi Primăria Galaţi  o contribuţie: pune la dispoziţie, în mod gratuit, scena, branşament la reţeaua electrică şi asigură paza şi curăţenia în zonă!

Foto arhivă: Sorin Pană

Citit 1349 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.