Poliţiştii comunitari intră în prelungiri

Poliţiştii comunitari intră în prelungiri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Doar 60 de agenţi vor fi sigur preluaţi de ADP, spune Cristian Gâscă, directorul Poliţiei Comunitare *

„Încă nu este clar ce se va întâmpla cu cei 420 de oameni disponibilizaţi din cadrul Poliţiei Comunitare”, confirmă directorul Cristian Gâscă. 

Cu toate acestea, managerul nu contestă posibilitatea ca o firmă de pază şi protecţie să preia cea mai mare parte a foştilor agenţi comunitari – unii angajaţi în cadrul sistemului de pază a obiectivelor (serviciu de curând desfiinţat), alţii cu statut de simpli funcţionari.

Decimată de reducerile impuse de Guvern, Poliţia Comunitară Galaţi mai numără doar 290 de posturi, 420 de oameni aşteptând acum acasă o veste care le-ar putea da speranţe pentru viitor. Dintre aceştia, 60 sunt ceva mai aproape de mirajul unui nou angajament:

„Administraţia Domeniului Public a sus că va prelua 60 dintre disponibilizaţi, pentru că vor să-şi creeze propria structură de pază a unor obiective”, explică directorul Gâscă.

Dacă aceste speranţe se vor adeveri sau nu – vom ştim în foarte scurt timp. Pentru că deznădejdea dată de lipsa unui venit este o problemă de zile, cu numărătoare inversă.

Citit 1523 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.