Un șofer isterizat a fost dus cu forța la Psihiatrie după o tamponare (VIDEO)

Un șofer isterizat a fost dus cu forța la Psihiatrie după o tamponare (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Scandal monstru și trafic perturbat, la o oră de vârf, în sensul giratoriu de la Cimitirul Cătușa. Un gălățean de 31 de ani a agresat mai multe persoane în urma unei altercații cu o șoferiță, după ce mașina pe care el o conducea s-ar fi tamponat cu cea la volanul căreia se afla femeia.

Individul s-a urcat pe autoturism, după care a alergat prin sensul giratoriu, perturbând circulația vehiculelor. A fost nevoie de intervenția jandarmilor și a poliției, oamenii legii reușind cu greu să îl imobilizeze și să îl urce în ambulanța care l-a transportat la spital.

 ”O persoană a sesizat că un bărbat este violent față de o participantă la trafic, iar în momentul apelului acesta s-a urcat pe un vehicul și a început să țipe, după care a alergat prin sensul giratoriu, iar traficul rutier se desfășoară cu greutate. Ajunși la fața locului, jandarmii au observat echipajul unei ambulanțe, iar șoferul acesteia le-a spus oamenilor legii că au încercat să îl calmeze pe bărbat, însă acesta a început să lovească cu pumnii și picioarele în interiorul ambulanței, fiindu-le imposibil să îl imobilizeze. Jandarmii au solicitat în sprijin și prezența unui echipaj de poliție, pentru dirijarea traficului rutier în zonă și efectuarea verificărilor legale”, a explicat cpt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al IJJ Galați.

Bărbatul a fost imobilizat de către jandarmi și condus la Spitalul de Urgență pentru prelevarea probelor biologice, ulterior fiind transportat la Psihiatrie, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate de poliție.

Media

Citit 3789 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Decembrie 2022 15:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.