Nereguli sancționate de Protecția Consumatorilor la o patiserie

Nereguli sancționate de Protecția Consumatorilor la o patiserie
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Marți, 24 ianuarie, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Galaţi a desfășurat un control la secţia de producţie de patiserie a Grigotec SRL Lieşti, în urma unei sesizări. Pentru neregulile constatate, comisarii CJPC au aplicat o amendă contravențională de 5.000 de lei și două avertismente, dispunând, totodată, oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea aspectelor constatate și instituirea măsurilor de încetare a practicilor comerciale incorecte.

Neregulile se referă la nerespectarea vecinătăților produselor alimentare (depozitarea ouălor pe cofraje în imediata apropiere a produselor alimentare vrac desigilate), folosirea unor ustensile neprofesionale, condiţii de lucru şi depozitare necorespunzătoare din punct de vedere igienico-sanitar (mese de lucru şi un perete din depozitul de făină având suprafeţe exfoliate, neputând fi uşor igienizate, pubele de gunoi fără capac în secţia de producţie) și existenţa unor practici comerciale incorecte folosind pentru denumirea unor produse alimentare un nume necaracteristic produsului ori neînscrierea la lista cu ingrediente a unor aditivi utilizaţi la fabricarea produselor.

Citit 2646 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Februarie 2023 07:56

3 comentarii

  • postat de Levis Tolstoi
    Vineri, 27 Ianuarie 2023 07:06
    89.137.228.***
    Liești, nu mă interesează. Dați știri despre Galați!
    0
    0
  • postat de Dio
    Joi, 26 Ianuarie 2023 23:42
    89.39.81.***
    Va rugam sa mergeti si in fata spitalului judetean, la gogoserie/covrigarie. Arata foarte vechi tot ce e inauntru. Ar trebui si renovat, dupa inspectie bineinteles.
    0
    0
  • postat de paloma
    Joi, 26 Ianuarie 2023 23:35
    5.13.144.***
    Incercati si pe la Selena Galati...Aschia nu sare departe de trunchi !!!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.