Viaţa gălăţencelor începe la 76 de ani

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tare grea e viaţa unei gălăţence ajunse la 76 de ani şi care locuieşte, se pare, alături de o prietenă, în zona Ţiglina. De fapt, poate că traiul ei n-ar fi deloc de lepădat, dacă n-ar fi ajuns în spital, internată în serviciul de  Neurochirurgie.

Îşi aminteşte că a mers cu prietena ei într-o vizită, unde un individ pe care îl ştia doar din vedere (şi care locuia acolo) a luat-o la omor. Când îl va vedea, îi va cere despăgubiri, vreo 500-1000 de lei, ne spune femeia. Păi ce, aşa îţi primeşti oaspeţii?

Surse autorizate au precizat că femeii îi cam place viaţa şi că nimic n-o încântă mai mult decât un păhărel, două, trei…Şi-apoi, poţi să-i mai ceri omului să răspundă pentru ce a făcut la beţie? Până una-alta, petrecăreaţa rămâne pentru câteva zile în grija medicilor.

„Se află internată o pacientă de 76 de ani are a fost victima unei agresiuni, prezentând la internare un traumatism cranio-facial acut, cu echimoze periorbitale grave şi multiple echimoze faciale. Starea paciente este deocamdată stabilă, dar rămâne internată pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate”, a precizat directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Dumitru Isfan.

Citit 963 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.