Accident în Bariera Traian. Un motociclist a fost lovit de tir
Foto: Foto: GSDG

Accident în Bariera Traian. Un motociclist a fost lovit de tir
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a scăpat ca prin urechile acului după ce a ajuns în fața unui tir joi, 20 aprilie. Gălățeanul, aflat pe o motocicletă, se deplasa pe strada Alexandru Măcelaru, dinspre strada Traian către bulevardul George Coșbuc.

La un moment dat, în dreptul Spitalului de Boli Infecțioase, a vrut să schimbe banda dar nu s-a asigurat și a nimerit în calea unui tir turcesc, care venea din spate, și al cărui șofer nu a mai avut vreme să frâneze la timp pentru a evita impactul.

Motociclistul a fost pus la pământ și s-a ales cu leziuni din fericire ușoare. A fost preluat de ambulanță și dus la spital pentru investigații, polițiștii stabilind că nici el și nici șoferul turc nu consumaseră alcool în prealabil. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Citit 3065 ori Ultima modificare Joi, 20 Aprilie 2023 15:44

3 comentarii

  • postat de Gigel
    Joi, 20 Aprilie 2023 19:31
    5.13.130.***
    Vrem respect in trafic, imparte strada...bla bla... sa educam soferii ca noi cu moroarele suntem de needucat ca nu vrem, pozam in victime si mergem pe o roata dar mai ales turam motoarele inutin doar sa facem zgomot. Ca si cicalarii cu tobe sparte sau modificate la masini. Vor veni unii sa spuna ca nu stiu cum e pe motor. Stiu cum e pe motor ca am si A din 93.
    0
    0
  • postat de ICTosca
    Joi, 20 Aprilie 2023 17:29
    5.13.173.***
    ...Desigur ca da...Un "partiiror" care se deplasa cu cel mult 52 km/h , foarte atent la "participantii din trafic" asa cum numai motoretistii pot fi, era sa fie calcat pe "basca" de doi lei ( mare pacat de ei ) de catre un camion greu, ce se spargea in figuri, de pe o banda pe alta, ambaland de-an boulea cei doi cilindrii resapati la greu, ai mottorului, cu care dorea sa faca impresie la guvernante, fatuci de la tara ...si o verisoara...
    0
    0
  • postat de Marian
    Joi, 20 Aprilie 2023 16:13
    80.32.118.***
    Ghici, ghicitoarea mea.
    Cum se numeste in toata lumea un autovehicul de transport marfa de peste 7,5 tone? Raspuns: camion
    Dar in Romania? Stie cineva?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.