Magazinul Lidl din Micro 17, amendat de Protecția Consumatorilor în urma unei reclamații

Magazinul Lidl din Micro 17, amendat de Protecția Consumatorilor în urma unei reclamații
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Galați a desfășurat o acțiune de control la  supermarketul SC Lidl Discount SRL  din cartierul Micro 17 din municipiul Galați, în urma unei reclamații primite de la un consumator.  

Pentru neregulile constatate, comisarii Protecției Consumatorilor au aplicat trei amenzi contravenționale, în valoare de 22.000 lei. De asemenea, au fost oprite definitiv de la comercializare produsele alimentare neconforme depistate și s-a luat măsura de restituire a contravalorii produsului reclamat.

Potrivit unui comunicat al CJPC Galați, abaterile constatate la magazinul respectiv au constat în comercializarea unor produse alimentare  depreciate (vinete, gogoșari, struguri, cartofi etc.), utilizarea unor agregate frigorifice cu gheață în exces, insuficient igienizate, precum și un comportament incorect față de consumatorul care a reclamat nefuncționarea unui produs aflat în termenul de garanție.

         

Galerie de imagini

Citit 6204 ori Ultima modificare Luni, 09 Octombrie 2023 11:28

1 comentariu

  • postat de Iancu Jianul
    Marți, 10 Octombrie 2023 01:37
    5.13.167.***
    Asa aratau si la Kaufland! DE CE NU S-AU LUAT MASURI PANA ACUM IN TOATE MARKETURILE?
    Ciuperci cu mucegai, cascaval cu 2 etichete lipite peste... pate 1+1 gratis la pret dublu... voi cauta pozele! Si multe altele! Carne de porc adusa din China cu glutamat monosodic! CANCER! Mananci rahat cu gust!
    0
    17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.