Veselia și magia Crăciunului cu artiștii „Voces” din Galați (FOTO și VIDEO)
Foto: Anca Spânu

Veselia și magia Crăciunului cu artiștii „Voces” din Galați (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(188 voturi)

Doi spiriduși simpatici-foc, pe cât de talentați, pe atât de poznași - Timeea Bostan și Sasha Damian - care „tulbură” cu șotiile lor seriozitatea momentului pregătit de 11 domnișoare, artiste în toată puterea cuvântului: Elena Gheorghe, Adina Bostan, Carla Gafton, Giulia Milea, Lorena Avram, Daria Carp, Elena Radu, Teodora Necula, Maia Fluture, Isabel Puiu, Maria Petcu. Pe scurt, „Voces”, la colindat.

Veselie, magie, energie și umor, asta aduce din plin momentul pregătit pentru Crăciunul anului 2023, de profesoara de canto Monica Măciuceanu - ProFa - la „VOCESchool Music & Dance”. Un moment care te face să te zbânțui pe loc și tu, spectatorul, în ritm cu artiștii „Voces”. Iar la final, îți lasă un zâmbet larg și luminos, pe chip.

Artiștii „Voces” au venit la colindat și la „Viața liberă”, după ce luni au fost, deopotrivă, oaspeți și colindători în Parlamentul României. „Am vizitat, am cântat și am încântat... Sigur le-am dat aleșilor un vibe bun pentru următoarele legi!”, ne-au spus colindătorii „Voces”.

„Continuăm să aducem bucurie și magie în sufletul oamenilor... Mulțumim tuturor celor care ne sunt alături!”, este mesajul „Voces”.

Dacă vă întrebați ce caută semnatara articolului în poză, aflați că a fost dorința „Voces” de a intra în grup, în semn de recunoaștere a faptului că scrie cu drag despre copiii talentați ai Galațiului!

Până pe 7 ianuarie, puteți vota, pe site-ul „Vieții libere”, colindătorii care v-au plăcut cel mai mult. Detalii, aici.

Citit 2340 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Decembrie 2023 17:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.