Bar și spălătorie, incendiate în toiul nopții. Pompierii vorbesc de o mână criminală (VIDEO)
Foto: ISU Galati

Bar și spălătorie, incendiate în toiul nopții. Pompierii vorbesc de o mână criminală (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

A fost o noapte de foc în comuna Tulucești, unde un incendiu violent izbucnit puțin după miezul nopții de marți spre miercuri la punctul de lucru al unei societăți comerciale a mobilizat mai multe echipaje de intervenție.

Un bar și o spălătorie au fost amenințate de flăcările violente, cel mai afectat fiind localul. Trei autospeciale de la ISU Galați au ajuns la fața locului, pompierii nereușind să mai salveze nimic din barul care a ars în întregime, pe o suprafață de circa 150 de metri pătrați. La un pas să ardă a fost și spălătoria, însă intervenția echipajelor a limitat pericolul, doar un perete al acesteia fiind afectat de foc.

În urma primelor cercetări, pompierii au stabilit ca posibilă cauză a încendiului acțiunea intenționată. Rămâne ca investigațiiile ulterioare, efectuate împreună cu poliția, să confirme această ipoteză și să ducă la identificarea și tragerea la răspundere a persoanei care a provocat dezastrul. 

Citit 4795 ori Ultima modificare Joi, 18 Aprilie 2024 05:07

2 comentarii

 • postat de Nelu
  Miercuri, 17 Aprilie 2024 13:22
  5.13.203.***
  La ce legi avem in tara asta fiecare isi piermite sa fie cocalar , jmecher si mafiot si sa faca prapad dupa bunul plac Unii ii prind altii le da drumul din frica, cum sa nu-si bata joc de orice in tara asta.
  0
  36
 • postat de gigi din tatarca
  Miercuri, 17 Aprilie 2024 12:02
  213.233.88.***
  Pe cand si azilul grazei din TULUCESTI unde batranii sunt tinuti in conditii inumane
  2
  30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.