Gălăţean mort sub autocarul nemţesc al unui turc

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat despre care nu se ştiu foarte multe momentan – se pare un om al străzii – a fost găsit mort sub un autocar, vineri dimineaţă, în faţa Hotelului Sofin.

Se pare că omul a încercat să se adăpostească de gerul nopţii. Din păcate, locul pe care şi l-a ales n-a fost cel mai potrivit, iar temperatura scăzută i-a venit de hac.

Cel care a descoperit cadavrul bărbatului a fost şoferul turc al tirului sub care se adăpostise gălăţeanul. Acesta şi-a anunţat macabra descoperire la 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj al SMURD care, alături de oameni ai legii, au constatat şi înregistrat decesul.   

„A fost realizată o colaborare internaţională. Dimineaţa devreme şoferul turc al unui autocar nemţesc a constatat cu groază prezenţa unui mort sub maşina sa. Mortul era român, un biet boschetar care a vrut să aibă un acoperiş deasupra capului”.

„Din păcate, lateralele nu i-au asigurat încălzirea şi a murit de frig, chircit, sub maşină”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Citit 885 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.