Toleranţă zero pentru şoferii cu maşini neechipate

Toleranţă zero pentru şoferii cu maşini neechipate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Amenzi totalizând 7.000 lei pentru şapte şoferi de maşini de mare tonaj – NEECHIPATE DE IARNĂ *

După ce miercuri Poliţia Rutieră anunţa amendarea a patru maşini de peste 3,5 tone (neechipate de iarnă şi controlate pe problematicul Drum Judeţean 251 Galaţi-Schela) cu un total de 12.000 lei, iată că măsurile dure nu se opresc aici.

Nu vrem un nou Vameş!

Comisarul Viorel Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi: „Au mai fost aplicate 7 amenzi, în valoare totală de 7.000 lei, tot pentru maşinile de peste 3,5 tone. Autovehiculele au fost găsite tot cu anvelope de vară şi tot pe Drumul Judeţean 251”.

De asemenea, comisarul Cojocaru avertizează: „De miercuri, Poliţia Rutieră practică toleranţă zero pentru maşinile de peste 3,5 tone neechipate corespunzător şi care astfel ameninţă să blocheze DJ-uri sau DN-uri”.

„Aşadar, Poliţia Rutieră are filtre pe Drumurile Naţionale gălăţene - 24 D, 25, 26 -, dar şi pe DJ 251 Galaţi-Schela, iar echipajele verifică maşinile de mare tonaj: toate cele care vor fi găsite neechipate, vor fi amendate drastic”.

Să nu uităm că anul trecut, la jumătatea lunii decembrie, traficul a fost sugrumat timp de câteva zile în localitatea gălăţeană Vameş, din cauza maşinilor de mare tonaj „încălţate” cu anvelope de vară.

Jandarmii, poliţiştii şi pompierii au făcut atunci eforturi supraomeneşti pentru reluarea circulaţiei pe Drumul Naţional 25.

Citit 1582 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.