Nervi de toamnă - Bătăile sfârşitului de săptămână
Foto: Foto: Sorin Pană

Nervi de toamnă - Bătăile sfârşitului de săptămână
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă dimineaţa, un gălăţean de 70 de ani a căzut din autobuz după ce a fost lovit şi împins de un bărbat. În timpul căzăturii, bătrânul s-a lovit la cap. În momentul de faţă el se află internat la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, unde personalul medical îi acordă îngrijirile necesare.

Tot sâmbătă, un echipaj al SMURD a fost solicitat să intervină pentru a-i acorda primul ajutor unui bărbat de 33 de ani, din Galaţi, care fusese bătut de persoane necunoscute. Victima se afla într-o pronunţată stare de ebrietate, ea fiind transportată la spital pentru analize medicale mai amănunţite.

Un alt gălăţean, de 67 de ani, s-a prezentat vineri la urgenţe cu urme vizibile de lovituri în zona capului. Bărbatul a povestit că a fost bătut de persoane necunoscute. Personalul medical de gardă a hotărât internarea bătutului în secţia de Neurochirurgie, pentru a putea fi ţinut sub supraveghere.

Un tânăr din comuna Oancea în vârstă de 23 de ani, a fost adus la Spitalul Judeţean cu multiple vânătăi în zona capului, feţei şi a pieptului, după ce a fost bătut de un consătean. Şi în cazul acestuia, medicii au hotărât internarea la Neurochirurgie.

Citit 1429 ori Ultima modificare Duminică, 13 Noiembrie 2011 15:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.