Marinela Dobrea, director pentru trei zile

Marinela Dobrea, director pentru trei zile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un joc cinic, care nu poate fi ocolit: ca să o dea afară de la „Protecţia Copilului”, Consiliul Judeţului trebuie mai întâi să îi dea funcţia înapoi * De luni până joi, Marinela Dobrea poate face ce doreşte la DGASPC 

Marinela Dobrea se întoarce ca director deplin la Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Galaţi. Nu este o glumă, ci un fapt, care se va petrece luni la orele prânzului. Consiliul Judeţului Galaţi a convocat pentru luni o şedinţă extraordinară, cu un singur punct pe ordinea de zi: „constatarea încetării suspendării raportului de serviciu al doamnei Dobrea Marinela, director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi”. În traducere liberă, Marinela Dobrea va fi repusă în drepturi, întrucât a revenit din concediu medical şi astfel a dispărut motivul care a stat la baza suspendării din luna decembrie. 

Aşadar, începând de luni, după terminarea şedinţei CJ, programată la ora 10,00, Marinela Dobrea va prelua scaunul de director al DGASPC, pe care Emilia Manon Cristoloveanu, detaşată pe acest post, va trebui, conform hotărârii CJ, să îl elibereze. Vestea bună pentru contestatarii Marinelei Dobrea e că, cel mai probabil, aceasta nu va rămâne în funcţie mai mult trei zile, întrucât pe data de 22 ianuarie, adică joi, este convocată la Comisia de Disciplină a Consiliului Judeţului. Şedinţă la care a promis că va merge. 

Preşedintele Eugen Chebac i-a pregătit Marinelei Dobrea zeci de întrebări legate de activitatea din ultima vreme de la DGASPC Galaţi, iar răspunsurile trebuie să fie oferite cu o precizie chirurgicală. Mai mult ca sigur, Marinela Dobrea va mai fi director la DGASPC doar trei zile.

Citit 1630 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.