ATENŢIE, ŞOFERI! Circulaţia s-a închis complet pe strada Stadionului pentru CEL PUŢIN DOUĂ LUNI

ATENŢIE, ŞOFERI! Circulaţia s-a închis complet pe strada Stadionului pentru CEL PUŢIN DOUĂ LUNI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de astăzi, de la ora 17.00, s-a închis complet circulaţia pe strada Stadionului, de la sensul giratoriu până la intersecţia cu Oţelarilor, a anunţat, în urmă cu puţin timp, Primăria Galaţi. „Este interzisă circulaţia şi pentru toate categoriile de autovehicule. Măsura rămâne în vigoare cel puţin 60 de zile”, a transmis Emanuela Turcu, purtătorul de cuvânt al Primăriei. Municipalitatea a luat această decizie, după ce, în urmă cu doar câteva zile, a interzis traficul pe această arteră a autovehiculelor de mare tonaj, din cauza lucrărilor de reparaţie a carosabilului din zona Liceului cu Program Sportiv.
Reamintim că, luna trecută, carosabilul de pe strada Stadionului s-a surpat, în zona Liceului cu Program Sportiv, din cauza unei avarii la reţelele de apă gestionate de SC Apă Canal SA.

Rute ocolitoare

Pentru maşinile care vin dinspre judeţul Tulcea, pe la Trecere Bac, ruta alternativă este Bulevardul Cloşca – Inelul de Rocadă – strada Prelungirea Brăilei – Drumul de Centură, pentru autovehiculele care vin dinspre Şendreni şi vor să ajungă la Trecere Bac, ruta alternativă este DN 2B – Drumul de Centură – strada Prelungirea Brăilei – Inelul de Rocadă – Bulevardul Cloşca, iar pentru cele care vin dinspre digul care face legătura între Brăila şi Galaţi, ruta alternativă este Bulevardul Dunărea – Bulevardul Galaţi – Drumul de Centură – strada Prelungirea Brăilei - Inelul de Rocadă – Bulevardul Cloşca.

Citit 2333 ori Ultima modificare Joi, 17 Iulie 2014 19:40

3 comentarii

 • postat de Gica Lingusitoru
  Vineri, 18 Iulie 2014 15:36
  5.13.214.***
  Deja Falezogaura incepe sa faca si pui! Simbolul Noului Galati care s-a cascat pe faleza superioara nu numai ca se extinde, dar a aparut si o versiune mai mica pe faleza inferioara,pe aceeasi directie fata de Dunare. In curand vom avea tunel la Galati,dar nu pe sub Dunare, ci pe sub strazille din zona Falezei,si care nu necesita studii de fezabilitate de 10 milioane de euroi. El va face legatura intre LPS si Elice cu iesire direct la Dunare!Felicitari edililor pentru mareata realizare,uraaaa!
  0
  5
  Raportează
 • postat de x
  Vineri, 18 Iulie 2014 01:17
  89.136.3.***
  Pentru Moghy, dar si pentru altii:
  De ce sa sufere orasul?
  Sa sufere doar cei ce ne conduc PROST de 25 de ani.
  0
  9
  Raportează
 • postat de Moghy
  Joi, 17 Iulie 2014 23:26
  95.76.36.***
  Mai bine s-ar surpa tot orasul ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))
  11
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.