ATENŢIE, ŞOFERI! Circulaţia s-a închis complet pe strada Stadionului pentru CEL PUŢIN DOUĂ LUNI

ATENŢIE, ŞOFERI! Circulaţia s-a închis complet pe strada Stadionului pentru CEL PUŢIN DOUĂ LUNI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de astăzi, de la ora 17.00, s-a închis complet circulaţia pe strada Stadionului, de la sensul giratoriu până la intersecţia cu Oţelarilor, a anunţat, în urmă cu puţin timp, Primăria Galaţi. „Este interzisă circulaţia şi pentru toate categoriile de autovehicule. Măsura rămâne în vigoare cel puţin 60 de zile”, a transmis Emanuela Turcu, purtătorul de cuvânt al Primăriei. Municipalitatea a luat această decizie, după ce, în urmă cu doar câteva zile, a interzis traficul pe această arteră a autovehiculelor de mare tonaj, din cauza lucrărilor de reparaţie a carosabilului din zona Liceului cu Program Sportiv.

Reamintim că, luna trecută, carosabilul de pe strada Stadionului s-a surpat, în zona Liceului cu Program Sportiv, din cauza unei avarii la reţelele de apă gestionate de SC Apă Canal SA.

Rute ocolitoare

Pentru maşinile care vin dinspre judeţul Tulcea, pe la Trecere Bac, ruta alternativă este Bulevardul Cloşca – Inelul de Rocadă – strada Prelungirea Brăilei – Drumul de Centură, pentru autovehiculele care vin dinspre Şendreni şi vor să ajungă la Trecere Bac, ruta alternativă este DN 2B – Drumul de Centură – strada Prelungirea Brăilei – Inelul de Rocadă – Bulevardul Cloşca, iar pentru cele care vin dinspre digul care face legătura între Brăila şi Galaţi, ruta alternativă este Bulevardul Dunărea – Bulevardul Galaţi – Drumul de Centură – strada Prelungirea Brăilei - Inelul de Rocadă – Bulevardul Cloşca.

Citit 2458 ori Ultima modificare Joi, 17 Iulie 2014 19:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.