„Nanocăştile”, ultimul răcnet în materie de copiat

„Nanocăştile”, ultimul răcnet în materie de copiat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Hands-free-ul rămâne şi anul acesta piesa de rezistenţă în colecţia de iarnă a sesiunii studenţeşti. Campusul „Al. I. Cuza” e împânzit în aceste zile de tot felul de anunţuri prin care se închiriază sau se vând echipamente performante pentru copiat în condiţii sigure la examene. Deşi nu se spune explicit în anunţ că este vorba despre sisteme de tras în piept profesorii, toţi studenţii înţeleg despre ce este vorba.

Oferta e bogată, pe gustul, buzunarul şi pretenţiile clientului: sisteme cu fir şi sisteme fără fir, sau, în limbaj specializat „nanocăşti”, „microvibraţii”, cu sau fără blue-tooth. Şi nici nu e scump un astfel de sistem. Pentru doar 50 de lei se poate închiria pentru un examen un sistem cu „microvibraţii” fără blue-tooth, în timp ce unul dotat cu aşa ceva e ceva mai scump, 80 de lei. Dar face toţi banii, căci e cel mai sigur sistem din câte s-au inventat până acum.

Dacă aveţi însă mai multe examene de dat în acest mod vă puteţi gândi chiar să achiziţionaţi un astfel de sistem: 250-350 de lei vă costă, dar vă asigură o studenţie „fericită”. Singurul necaz e că unii profesori mai au „inspiraţia” să vină la examen cu câte un mini-aparat de radio, care interferează cu semnalele emise de sistemele de copiat, iar studenţii sunt prinşi cu mâţa în sac.

Citit 2377 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.