Încă două persoane rămase înzăpezite / O gălăţeancă, la Spitalul din Bârlad
Foto: Bogdan Codrescu

Încă două persoane rămase înzăpezite / O gălăţeancă, la Spitalul din Bârlad
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un incident care se putea încheia tragic a avut loc joi dimineaţă, pe raza comunei gălăţene Bălăşeşti. Un autovehicul de teren a rămas înzăpezit pe şosea, din cauza drumului înzăpezit. În maşină se aflau două persoane, o femeie şi un bărbat. Pentru că femeia, în vârstă de 51 de ani, angajată a primăriei din Bălăşeşti, era inconştientă din cauza frigului, bărbatul a sunat la numărul unic de urgenţă 112, cerând ajutorul unui echipaj al Ambulanţei.

„Deşi am recepţionat apelul şi am încercat să ajungem la faţa locului, zăpada care se depusese pe şoselele din nordul judeţului ne-a împiedicat să ne ducem la îndeplinire misiunea de salvare”, ne-a informat dr. Mihai Polinschi, şeful Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

Între timp a fost anunţată şi staţia din Bârlad a Serviciului de Ambulanţă Vaslui, care a trimis un echipaj în ajutorul pasagerilor blocaţi în zăpadă. În sprijinul ambulanţei a venit Primăria comunei Bălăşeşti, care a deblocat drumul cu ajutorul unui încărcător cu o cupă frontală.

După ce personalul medical a putut ajunge la maşina înzăpezită au constatat că doar femeia avea nevoie de îngrijiri de specialitate. Ea a fost dusă de urgenţă la Spitalul Municipal de Urgenţă din Bârlad.

De la primarul comunei Bălăşeşti, Marian Toniţă, am aflat că femeia a rămas internată în spital doar câteva ore, joi dimineaţă ea revenind acasă.

Citit 1542 ori Ultima modificare Joi, 26 Ianuarie 2012 13:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.