UPDATE - Traficul feroviar este complet paralizat în următoarele ore
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

UPDATE - Traficul feroviar este complet paralizat în următoarele ore
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

UPDATE 14:00 - Graficul trenurilor este incert. Sunaţi la CFR înainte să plecaţi de acasă!

Niciun tren al companiei CFR Călători nu mai pleacă din Staţia Galaţi deoarece riscă să nu ajungă la destinaţii din cauza sulurilor mari de zăpadă formate pe calea ferată, cele mai mari probleme de înaintare fiind în judeţele Brăila şi Buzău, a anunţat, în urmă cu puţin timp, personalul gării.

Site-ul www.mersultrenurilor.ro şi aplicaţiile similare de pe www.cfrcalatori.ro şi www.infofer.ro erau prăbuşite în urmă cu câteva minute. Biroul de Informaţii din Gara Galaţi este închis. Singurii care pot oferi date despre mersul trenurilor sunt vânzătorii de bilete. Aceştia nu cunosc, însă, decât situaţia curentă. Date despre evoluţia din următoarele ore nu sunt disponibile deoarece situaţia este extrem de volatilă. În cazul în care aveţi de făcut o călătorie cu trenul în această după-amiază, soluţia este să sunaţi la Informaţii CFR, la numărul de telefon 0236.460.643, pentru a afla dacă au intervenit schimbări în ceea ce priveşte statusul cursei dvs.

Trebuie să mai spunem că trenurile CFR Călători care sunt aşteptate în Staţia Galaţi sosesc, dar cu întârzieri foarte mari, de 120-200 de minute, a spus personalul gării.

Fără întârzieri circulă doar garniturile Transferoviar Călători (TFC), de pe ruta Galaţi - Bârlad. "Nu sunt probleme. Trenurile circulă normal, şi de la Galaţi, şi de la Bârlad, fără a avea întârzieri", a spus vânzătoarea de bilete de la punctul TFC din Staţia Galaţi.


Traficul feroviar de călători este paralizat, au anunţat, în urmă cu câteva minute, operatorii din Gara CFR Galaţi. "Nu mai circulă nimic. Toate trenurile sunt anulate în următoarele ore", a declarat un lucrător de la Informaţii.

Conducerea Centrului Comercial de Călători din Galaţi se află în şedinţă şi nu a putut fi contactată pentru a confirma această informaţie.

Amintim că situaţia transporturilor pe calea ferată s-a înrăutăţit în cursul dimineţii de luni, când mai multe trenuri Regio şi InterRegio care au capăt de linie la Galaţi au fost anulate din cauza sulurilor de zăpadă formate pe calea ferată în judeţele Brăila şi Buzău. Garniturile care au plecat de la peron - în special InterRegio şi Intercity - au avut pluguri ca antemergător şi au ajuns la destinaţii cu întârzieri foarte mari.


 

Citește și:

Nămeţi de peste doi metri înălţime pe străzile din Tecuci

În această după-amiază s-ar putea închide şi şcolile din municipiul Galaţi

Nu se circulă pe drumurile naţionale din Galati

Trafic dificil pe străzile din Galaţi - Primăria acţionează cu 35 de utilaje de deszăpezire

Citit 1922 ori Ultima modificare Luni, 06 Februarie 2012 14:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.