Victime ale gerului

Victime ale gerului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Un gălăţean a fost transportat joi noaptea la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, de către un echipaj al Ambulanţei. Bărbatul, care din informaţiile puse la dispoziţie de şeful Serviciului de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi, se afla în stare de hipotermie, a fost găsit în apropierea unei benzinării din cartierul Micro 20.

La spital, personalul medical i-a acordat îngrijirile medicale care vizau revenirea la temperatura normală a corpului, după care l-a internat pentru a putea fi ţinut sub supraveghere.

Un alt caz este cel al lui Andone C., în vârstă de 82 de ani din comuna gălăţeană Găneşti a fost adus vineri dimineaţa la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, cu mai multe degerături la ambele picioare. După ce i-au fost acordate primele îngrijiri medicale, bătrânul  a rămas internat în secţia Chirurgie I a aceluiaşi spital, unde medicii îi acordă tratamentul corespunzător. Cu toate că am încercat să vorbim cu el pentru a vedea cum a ajuns în această stare, bărbatul nu era conştient.

Citit 1294 ori Ultima modificare Vineri, 10 Februarie 2012 18:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.