Furtuna ne-a iertat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Compartimentul de comunicare din cadrul Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos (AFDJ) Galaţi a anunţat, ieri dimineaţă, că se menţine restricţia de navigaţie pe Canalul Sulina şi prin Bara Sulina. Restricţia a fost impusă joi dimineaţă, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, care pun în pericol deplasarea navelor şi a convoaielor, atât în amonte, cât şi în aval. În momentul închiderii navigaţiei, vântul atingea viteza de 50 de kilometri la oră, valurile mării măsurau şase metri înălţime, iar vizibilitatea pe canal era de sub 300 de metri, adică foarte redusă, din cauza ceţei dense.

Deşi în cursul nopţii a plouat abundent, iar vântul a bătut cu putere, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi au informat, ieri, că nu s-au înregistrat probleme deosebite în judeţ, informaţie confirmată şi de reprezentanţii Prefecturii.

În municipiul Galaţi, joi seară, din cauza vântului puternic, un plop din cartierul Micro 40 a fost dezrădăcinat. Din fericire, copacul nu a căzut la pământ, ci s-a sprijinit pe un altul, evitându-se astfel pagubele materiale sau accidentarea oamenilor, ne-a declarat directorul Direcţiei Tehnice din cadrul primăriei, Laurenţiu Jalbă.

Ieri dimineaţă, Serviciul Administrarea Domeniului Public a tăiat cei doi copaci, pentru mai multă siguranţă.

Citit 1138 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.