Poliţişti gălăţeni, în căutarea hoţilor de armament

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Forţe din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi participă activ la acţiunea de investigare a cazului de la Ciorogârla. După dispariţia armelor din depozitul Ministerului Apărării, ce a fost anunţată în urmă cu trei zile, forţe impresionante de poliţie au fost chemate să participe la acţiune.

Deşi destul de departe de judeţul Ilfov, locul în care s-a produs furtul, oamenii legii din Galaţi acţionează pe două fronturi. Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, în primul rând s-au luat măsuri speciale la graniţe, câte un echipaj de poliţie supraveghind traficul pe la cele două puncte de trecere a frontierei din judeţul nostru, iar poliţiştii de frontieră efectuează acţiuni specifice în astfel de cazuri. Apoi, specialiştii departamentului Arme şi Muniţii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi au fost dislocaţi în alte judeţe pentru a participa la identificarea celor vinovaţi şi recuperarea armamentului furat.

Amintim că autorităţile române sunt în alertă de gradul unu după ce, din depozitul de la unitatea militară de la Ciorogârla, au fost furate mai multe pistoale, o puşcă mitralieră, câteva baionete şi câteva binocluri.

Citit 1462 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.