Trei dintre agresorii de la Urgenţe sunt cercetaţi pentru lovire şi ultraj

Trei dintre agresorii de la Urgenţe sunt cercetaţi pentru lovire şi ultraj
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Ancheta demarată de Secţia 3 Poliţie în urma scandalului de sâmbătă seara, de la Urgenţele Spitalului Judeţean, s-a soldat cu prinderea a două dintre persoanele care l-au agresat pe medicul stomatolog.

Din gaşca de circa zece persoane care îl însoţeau pe un tânăr bătut, şi care au lovit un medic stomatolog care le-a atras atenţia că fumatul este interzis pe holul spitalului, poliţiştii au reuşit să identifice doi dintre bătăuşi.

Cum se apără bătăuşii

Zamfir A., de 28 de ani, şi Gicu D., de 33 de ani, ambii din Galaţi, au recunoscut că au participat la bătaie, dar numai pentru că au fost provocaţi de către medic.

Identificarea celorlalţi agresori este, potrivit Poliţiei, o chestiune de timp, deoarece au fost distribuite tuturor secţiilor din oraş fotografii printate după înregistrările camerelor de supraveghere. Agresorii vor fi cercetaţi pentru lovire şi ultraj contra bunelor moravuri.

Scandal la Secţia 3

Agresarea stomatologului la Urgenţe a fost de fapt continuarea unui scandal pe care grupul de indivizi îl făcuse în faţa Secţiei 3 Poliţie, sâmbătă-după amiază. Oamenii legii l-au identificat atunci pe unul dintre ei, Dumitru P., de 24 de ani, căruia i-au dat o amendă de 400 de lei pentru tulburarea liniştii publice."Văzând că este amendat, tânărul a început să strige cu voce tare către concubina sa, care se afla în faţa secţiei că a fost sancţionat, spunându-i totodată să sune la Ambulanţă, întrucât se simte rău. În urma consultaţiei primite a fost diagnosticat cu traumatism toracic, fără urme de agresiune, bărbatul refuzând internarea în spital", precizează cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Citit 1930 ori Ultima modificare Luni, 02 Aprilie 2012 18:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.