Borduri volatilizate pe Bălcescu

Borduri volatilizate pe Bălcescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • * Mai multe bucăţi de borduri au dispărut de trei săptămâni, dar situaţia nu este considerată ciudată de primărie sau Vega  

Cam cu o săptămână înainte de Paşti, bordurile trotuarului de la intersecţia străzii Bălcescu cu Gării (vreo 20 bucăţi) au dispărut. Bucăţile de piatră nu au spus nimănui unde au plecat, nici de ce şi nu şi-au anunţat, în prealabil, intenţia de a dispărea, spre supărarea bătrânilor care cu greu se cocoaţă, acum, pe trotuar, după ce traversează strada Bălcescu! Având în vedere că bordurile şi-au luat tălpăşiţa înainte de Paşti, am considerat că ele se vor înapoia după Sfintele Sărbători. Ţi-ai găsit! Au trecut Paştele, Săptămâna Luminată, au venit şi Paştele Blajinilor şi Sf. Gheorghe şi bordurile, ioc! Misterul este cu atât mai mare cu cât nu au dispărut toate bordurile de pe Bălcescu, ci doar de câteva, cele din faţa ASE-ului. Cum strada va fi reparată în acest an cu fonduri din creditul bancar contractat de Primărie, am întrebat de ce au dispărut doar 20 de borduri, după care trotuarul a rămas ştirb, timp de aproape trei săptămâni.

Purtătoarea de cuvânt a Primăriei, Nicoleta Manole, ne-a confirmat că este vorba despre lucrarea de asfaltare a străzii Bălcescu, dar nu a fost în măsură să explice cum de au dispărut bordurile pe o porţiune aşa de mică şi de ce a rămas lucrarea aşa atât de mult timp: „Calitatea lucrărilor se verifică la recepţia lor, iar în timpul executării, doar dacă avem sesizări punctuale”. „Este lucrarea noastră şi va continua cu toată strada Bălcescu. Nu aţi observat că deja se înlocuiesc bordurile de pe Bălcescu spre Basarabiei?”, ne-a răspuns reprezentantul Vega, Alin Constantinescu. Acesta nu a fost în măsură să precizeze care este termenul final al lucrării de pe Bălcescu şi nici nu a explicat de ce lucrarea a sincopat, după scoaterea câtorva borduri din faţa ASE-ului. În schimb, ne-a transmis că „nu sunt probleme, lucrările se desfăşoară în grafic”. Ca să ştiţi!

Citit 2052 ori Ultima modificare Luni, 23 Aprilie 2012 21:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.