Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

Doi gălăţeni au fost diagnosticaţi provizoriu cu boala Lyme, după ce au fost muşcaţi de căpuşe. Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică Galaţi aşteaptă ca şi Institutul bucureştean Cantacuzino să confirme din punct de vedere serologic diagnosticul, înainte de a se putea pronunţa oficial că la nivelul judeţului Galaţi sunt două cazuri de boala Lyme.

Şase persoane muşcate de căpuşe

Trei femei şi trei bărbaţi au ajuns miercuri şi joi la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, după ce au descoperit că fuseseră muşcate de căpuşe. După ce insectele le-au fost extrase din piele, pacienţii au fost îndrumaţi către Spitalul de Boli Infecţioase pentru analize suplimentare. De la începutul primăverii, 27 de gălăţeni au venit la spital cu înţepături de căpuşă.

Click aici pentru a afla ce trebuie să faceţi dacă ati fost muşcat de o căpuşă

Citit 2398 ori Ultima modificare Joi, 26 Aprilie 2012 17:29

3 comentarii

 • postat de Pusa cu Cap Vineri, 27 Aprilie 2012 01:15 Link la comentariu
  0
  0

  In natura capusile sunt un pericol public ,provoaca boala Lyme ,dar in economie? Cate sectoare de productie care se adaptasera economiei de piata dupa revolutie ,capusate de firme de cumetrie au intrat in colaps? Le dezinsecteaza cineva sau raman in istorie obeze de atata sange fara culoare politica .

  Raportează
 • postat de Ce facem?Cine face dezinsecția?Cei de azi din Primărie sau cei noi care vin după alegerile locale? Joi, 26 Aprilie 2012 23:44 Link la comentariu
  0
  0

  Păi și ce se așteaptă?Hai cu dezinsecția prin spațiile verzi,printre blocuri,parcuri, Faleza Dunării.Hai și la Grădina Botanică cu dezinsecția,că doar plătim taxă de intrare,nu pentru căpușe pentru spitalizare la ,,contagioase''.Sau după alegeri pentru că vin alții?

  Raportează
 • postat de Ion Ionescu Joi, 26 Aprilie 2012 18:54 Link la comentariu
  0
  0

  Cornea Toni, strada Tudor Vladimirescu Nr. 218, capuseaza (este legat ilegal la) conducta de apa.
  Toate demersurile de a indrepta situatia esueaza datorita suportului pe care
  i-l ofera oficialitatile orasului.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.