Şase puşti au ajuns spaima şoferilor din Galaţi! Află ce furau de la autoturisme!

Şase puşti au ajuns spaima şoferilor din Galaţi! Află ce furau de la autoturisme!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şase tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani sunt principalii suspecţi în cazul a nouă cazuri de furt din autoturisme comise în ultimele luni din municipiului Galaţi. Poliţiştii au ajuns la ei după ce i-au prins pe doi dintre membrii găştii la scurt timp după ce dăduseră o serie de lovituri de pe urma cărora furaseră patru radiatoare auto.

Cristian B., de 19 ani şi Florin I., de 20 de ani, au fost reţinuţi pe strada Prelungirea Brăilei şi au recunoscut că furaseră piesele în noaptea de 28 spre 29 mai, cu ajutorul unui alt complice, Cătălin A., de 16 ani, din Galaţi.

"S-a stabilit că cei doi împreună cu alţi patru tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani, toţi din Galaţi, sunt suspecţi de comiterea a încă cinci furturi de radiatoare din autoturisme", explică cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cristian B. şi Florin I. au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Ceilalţi sunt cercetaţi în libertate pentru furt calificat.

Citit 3112 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Mai 2012 17:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.