UPDATE - Descinderi de amploare în judeţ! 11 persoane au fost reţinute (VIDEO)

UPDATE - Descinderi de amploare în judeţ! 11 persoane au fost reţinute (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

UPDATE 11:55 - În urma percheziţiilor domiciliare efectuate în această dimineaţă, 11 persoane au fost aduse la sediul poliţiei pentru cercetări. Cu ocazia audierilor, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, coordonaţi de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au stabilit că, de la începutul anului 2011 şi până în prezent, cei 11 au săvârşit mai multe infracţiuni de loviri sau alte violenţe, ameninţare, furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, tâlhării, încăierare şi tentativă la omor.

Conform anchetatorilor, în luna mai 2012, membrii grupării, în timp ce se aflau într-un bar de pe raza comunei Smârdan, judeţul Galaţi, s-au încăierat, ulterior patru persoane fiind înjunghiate, uneia dintre acestea punându-i-se viaţa în primejdie. Cazul era anchetat de procurorii gălăţeni, iar în cadrul anchetei s-a dispus şi efectuarea percheziţiilor din această dimineaţă.

În urma acţiunii, de la locuinţele suspecţilor, au fost ridicate mai multe bâte, săbii, baionete, o puşcă cu aer comprimat deţinută ilegal, precum şi cabluri cu inserţie de cupru şi aluminiu provenite din furt. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii lor activităţi infracţionale, urmând ca procurorii să dispună cu privire la starea de libertate a acestora.

9:30 - Poliţiştii din cadrul IPJ Galaţi fac la această oră 11 percheziţii pe raza judeţului care au drept scop destructurarea unei grupări infracţionale ai cărei membri sunt suspectaţi de comiterea unor infracţiuni cu violenţă şi a mai multor furturi. Potrivit cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, 11 mandate de aducere au fost emise pe numele persoanele suspecte, acestea urmând a fi  aduse la sediul poliţiei pentru audieri.

 

Citit 3505 ori Ultima modificare Joi, 31 Mai 2012 12:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.