Pensionarii care vor demiterea lui Băsescu: Puţini, dar vocali!

Pensionarii care vor demiterea lui Băsescu: Puţini, dar vocali!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Numai 12 pensionari, cu tot cu liderul Alianţei Europensionarilor, Cristea Toader, au participat în această seară la o acţiune de susţinere a referendumului pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Înarmaţi cu pancarte, steaguri tricolore şi portavoce, pensionarii s-au postat exact vizavi de Parcul Şahiştilor din Ţiglina I, în speranţa că acţiunea lor va atrage mulţi susţinători dintre zecile de gălăţeni care se aflau în parc.

Totuşi, după mai bine de 30 de minute de scandare de lozinci antiprezindenţiale şi de discursuri la portavoce, nici măcar unul din pensionarii din Parcul Şahiştilor nu s-a alăturat pensionarilor. Din contră, unii din cei care au urmărit gălăgia iscată de grupul curios de peste drum - căci Cristea Toader a venit din nou îmbrăcat în haine de deţinut - au comentat deloc încurajator la adresa USL, iniţiatorul referendumului. Spre liniştea politicienilor, trebuie adăugat însă că înjurăturile trecătorilor au cuprins întreaga clasă politică, indiferent de partid.

„Veniţi la referendum şi votaţi DA!”, le-a transmis, paşnic, Cristea Toader, după care împreună cu cei 11 colegi de protest au pornit-o pe Brăilei, până la Casa de Cultură a Sindicatelor, oprindu-se din când în când pentru a lămuri băbuţele de pe bănci de ce mărşăluieşte pe căldură. Protestul pensionarilor va continua joi şi vineri, când, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi urmează să aibă loc un miting al USL, la care şi-a anunţat deja participarea liderului grupului PNL din Camera Deputaţilor, Călin Popescu Tăriceanu.

Citit 1981 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Iulie 2012 20:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.