Străzile Aurel Vlaicu şi Oltului au fost redate traficului rutier
Foto: Foto: Bogdan Nistor

Străzile Aurel Vlaicu şi Oltului au fost redate traficului rutier
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Autorităţile locale gălăţene ne-au anunţat vineri că traficul rutier a fost reluat pe două artere afectate de diverse lucrări. Este vorba în primul rând despre strada Aurel Vlaicu, acolo unde cei de la Apă-Canal au terminat lucrările de înlocuire a unei ţevi de apă rece, fisurată acum trei săptămâni.

O altă stradă extrem de importantă - Oltului - a fost şi ea redată traficului rutier. De acolo au apărut însă şi primele semnale vizavi de modul în care autorităţile locale au înţeles să lase lucrurile după finalizarea reparaţiilor. "Maşinile roiesc ca nebunele şi tot praful rămas de pe urma muncitorilor care au trudit la groapa cu pricina se aşează comod pe pervazurile geamurilor, intră fără jenă în casă, de trebuie musai să stai în plină vară cu toate ferestrele închise... Oare nu era civilizat să vină o maşină care udă străzile să ne spele şi nouă celebra stradă? Nu i-a trecut nimănui prin cap faptul că după lucrări în care s-a folosit pământ din belşug, pe stradă rămâne un strat de praf destul de mărişor?", spune revoltată o tânără care locuieşte în zonă. Potrivit celor din Primărie în zonă nu mai există în acest moment nicio restricţie rutieră.

Citit 1526 ori Ultima modificare Vineri, 27 Iulie 2012 15:19

4 comentarii

 • postat de Ctin
  Sâmbătă, 28 Iulie 2012 10:37
  IN ATENTIA REDACTIEI
  Filtrati cum trebuie cuvintele pe care le acceptati in comentarii. De cand cuvantul P_O_P_U_L_A_T_I_E este un cuvant obscen asociat cu PENIS (P_E_N_I_S) ca sa fie scris po****tie sau po****tia etc...?!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ctin
  Sâmbătă, 28 Iulie 2012 10:30
  Cumva noul edil al Galati-ului promitea alta fatza a Galati-ului printr-un panou mare vizibil de pe podul peste Siret " BUN VENIT IN NOUL GALATI" zona Hipermarket REAL? Nu observati gunoaiele care persista printre blocuri in toate cartierele orasului cu exceptie izolata a zonei centrale a orasului? Voturile au fost castigate, capusele s-au pus pe supt iar populatia trebuie sa-si accepte mizeria in care vor fi lasati ca intotdeauna sa traiasca.
  0
  0
  Raportează
 • postat de flo
  Vineri, 27 Iulie 2012 17:52
  Pana cand s-au deschis!? Ar trebui sa se bage la pariuri! Eu zic ca Oltului rezista pana la prima ploaie, iar Aurel Vlaicu...sa zicem vreo luna!! Da cineva mai mult?
  0
  0
  Raportează
 • postat de zet
  Vineri, 27 Iulie 2012 16:06
  Cate pretentii sa se spele drumurile revino-ti draga esti la Galati, eu de cand am cumparat un apartament pe Str. Traian fac dansul ploii poate se mai spala praful ca in 5 ani nu am vazut nici o masina de spalat strada :)
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.