Ţăndărică, Bosquito şi Horia Brenciu vin la Ziua Marinei

Ţăndărică, Bosquito şi Horia Brenciu vin la Ziua Marinei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De Ziua Marinei, gălăţenii vor avea parte de spectacol adevărat, artişti de calitate, focuri de artificii şi jocuri de lasere, aşa cum şi-ar fi dorit şi în anii trecuţi. Ovidiu Lipan Ţăndărică, Bosquito şi Horia Brenciu & Band vor concerta de la ora 20.00, pe Faleza Superioară, zona Elice, concuraţi fiind de Festivalul Internaţional de Folclor şi de recitalul lui Gelu Voicu, de pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor. Din programul de distracţie nu vor lipsi obişnuitul cros matinal, o expoziţie de maşini de epocă, fotoexpoziţii, demonstraţii sportive, jocuri marinăreşti, defilarea ambarcaţiunilor pe Dunăre, Te Deum-ul, dar şi un spectacol al estradei Teatrului Muzical „Nae Leonard”. Cei mici vor avea parte, la Foişor, pe Faleza Inferioară, de Corul „Allegria”, dar şi de „Scufiţa Roşie”, jucată de păpuşarii de la "Gulliver".

Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Galaţi. „Ne dorim ca măcar atât să putem face pentru cetăţeni, să creăm evenimente care să-i bucure, de dimineaţă până seara, în diferite zone ale oraşului, pe oameni, că sunt suficient de necăjiţi”, a declarat primarul municipiului Galaţi, Marius Stan.

Factura distracţiei

Pentru organizarea Zilei Marinei au fost alocaţi Teatrului Muzical, de la bugetul local, 200.000 de lei. Potrivit directorului interimar al Muzicalului, Teodor Niţă, concertul lui Brenciu va costa aproximativ 14.000 de euro, în vreme de Bosquito şi Ţăndărică cântă pentru 6.500 de euro. Scena profesională, cu instalaţie de sunet şi lumini mai scoate din buzunarul evenimentului 5.000 de euro. Artificiile, care vor fi lansate de pe o barjă aflată în mijlocul Dunării, laserele şi motorina pentru ambarcaţiunile care vor defila mai înseamnă 3-4.000 de euro.

Citit 2850 ori Ultima modificare Joi, 09 August 2012 21:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.