UPDATE - Cei doi gălăţeni răniţi la Nufăru sunt în stare stabilă
Foto: Foto: www.info-delta.ro

UPDATE - Cei doi gălăţeni răniţi la Nufăru sunt în stare stabilă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ora 13.25 - Cei doi gălăţeni răniţi în accidentul produs pe braţul Sf. Gheorghe, în dreptul localităţii tulcene Nufăru, sunt fraţi şi se află în stare stabilă. "Cei doi s-au ales cu traumatisme craniene, iar unul dintre bărbaţi are şi o fractură deschisă la gambă. Amândoi sunt stabili hemodinamic, iar cel cu fractura deschisă urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale", a afirmat directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea, dr. Dumitru Vâlcu, citat de Mediafax.

Directorul Căpităniei Zonale Tulcea, Iulian-Dan Ichim, ne-a declarat că accidentul de la Nufăru este cercetat de o echipă a Căpităniei Portului Tulcea, împreună cu lucrătorii Biroului Poliţiei Transporturi Navale Tulcea.


Doi gălăţeni, cu vârste de 38 şi 41 de ani, au fost răniţi vineri, înainte de prânz, în urma unei coliziuni produse pe braţul Sf. Gheorghe al Dunării, în dreptul localităţii Nufăru.

 "Astăzi, 24 august, ISU Tulcea a fost alertat de un cetăţean în jurul orei 11.00, prin numărul unic de urgenţă 112, cu privire la producerea unui accident în dreptul pontonului de acostare din localitatea Nufăru, aflată la 15 km de Tulcea, pe braţul Sf. Gheorghe al Dunării. Detaşamentul de Pompieri al ISU Tulcea a intervenit cu un echipaj SMURD şi a transportat la Spitalul Judeţean Tulcea doi răniţi, pe C. Ovidiu, de 41 de ani, şi C. Cristian, de 38 de ani, ambii din Galaţi", a declarat, în urmă cu câteva minute, Daniela Rotaru, de la ISU Tulcea.

Potrivit Căpităniei Zonale Tulcea, cei doi răniţi şi o treia persoană, care ar fi scăpat nevătămată, se aflau într-o barcă în momentul în care ambarcaţiunea lor a lovit bacul care face legătura între Tulcea şi Nufăru. "O barcă cu motor de 50 CP în care se aflau trei gălăţeni a lovit bacul de trecere către localitatea Nufăru. În urma impactului, doi dintre cei trei ocupanţi ai bărcii cu motor au fost răniţi şi au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Tulcea", a afirmat directorul Căpităniei Zonale Tulcea, Iulian-Dan Ichim.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 2660 ori Ultima modificare Vineri, 24 August 2012 13:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.