Bărbat decedat după ce a fost lovit cu bâta

Bărbat decedat după ce a fost lovit cu bâta
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un conflict în faţa porţii, petrecut duminică seara, în comuna Lieşti, s-a terminat tragic pentru un bărbat de 62 de ani. Din spusele soţiei sale, totul a început în momentul în care au auzit zgomote şi ceartă în faţa porţii lor. „Ne-am apropiat de gard şi am văzut doi bărbaţi care se băteau. După câteva lovituri, unul dintre ei a căzut la pământ. Adversarul său a profitat de moment şi a fugit. Când s-a dezmeticit şi a reuşit să se ridice, bărbatul a observat că celălalt îşi pierduse pălăria. A luat-o şi a aruncat-o în fântâna noastră. Atunci, am ieşit la el, împreună cu soţul, pentru a-l întreba de ce aruncat pălăria în fântână. Fără să stea pe gânduri, bărbatul a luat o bâtă şi a început să ne lovească. Soţul meu a căzut în şanţul de pe marginea drumului, după prima lovitură”, a explicat soţia celui decedat.

Tot femeia a fost cea care a sunat la 112, cei doi fiind preluaţi şi aduşi la spital de un echipaj medical. După ce le-au fost acordate primele îngrijiri medicale, soţii au fost internaţi în secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean. Aici, la o zi de la momentul conflictului, marţi dimineaţa, bărbatul a decedat, posibil din cauza loviturii puternice pe care o primise la cap. Deşi încă afectată din cauza bătăii, femeia a fost externată pentru a se putea ocupa de înmormântarea soţului.

„Poliţia a fost informată de duminică seara despre producerea unui conflict spontan, pe fondul consumului de alcool. În acel moment, partea vătămată a declarat că nu doreşte să depună plângere împotriva agresorului. Marţi dimineaţa, însă, am fost sesizaţi de către Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi că bărbatul lovit a decedat. Suspectul este identificat şi a fost adus la postul de Poliţie din Lieşti pentru interogatoriu. El va fi cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte. Se aşteaptă, însă, certificatul medico-legal pentru încadrarea juridică a faptei. A fost informat şi Parchetul Galaţi, instituţie care va coordona ancheta”, a declarat comisarul Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Citit 2022 ori Ultima modificare Marți, 04 Septembrie 2012 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.