"Viaţa liberă" schimbă garda. Vezi cine sunt ziariştii "noului val"

"Viaţa liberă" schimbă garda. Vezi cine sunt ziariştii "noului val"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cotidianul "Viaţa liberă" vrea să se schimbe. Să fie mai bun! Iar prima concluzie este că - dincolo de echipamente şi de softuri noi - se impune ca în marea noastră familie să intre oameni noi, tineri, cu o altă viziune asupra societăţii.

Noua noastră strategie debutează astăzi cu trei tinere jurnaliste care, sperăm, pot reprezenta piatra de temelie a unei construcţii pe care o vrem de succes.

Iuliana Chitic (foto stânga) are 24 de ani şi este absolventă a facultăţii de jurnalism. În prezent este masterand în comunicare la Şcoala Naţională de Studii Administrative şi Politice. Nu a mai lucrat în presă, însă vrea să demonstreze că este făcută pentru meseria de jurnalist. Este vorbitoare de engleză, franceză şi spaniolă.

Crina Iancu (foto mijloc) are 23 de ani şi a terminat Facultatea de Litere (engleză-română) la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi. Nu a mai profesat ca jurnalist, însă în ciuda vârstei a încercat mai multe joburi, inclusiv în vremea studenţiei. Este o persoană dinamică, care vrea să exceleze în ceea ce face.

Nicoleta Onofrei (foto dreapta) are 27 de ani şi este absolventă de Istorie, cu masterat în Filosofie socială. Nu are experienţă în presă, dar a avut în ultimul an o serie de colaborări cu mai multe publicaţii. Este membră a cenaclului literar „Noduri şi Semne”.

În perioada următoare, "Viaţa liberă" îşi va continua strategia de înnoire. Rămâneţi aproape pentru că vă aşteaptă surprize foarte mari!

Citit 3880 ori Ultima modificare Marți, 04 Septembrie 2012 17:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.