UPDATE - Trafic infernal în centrul oraşului. Autorităţile au închis mai multe străzi fără să anunţe!
Foto: Foto: Tudor Neacşu

UPDATE - Trafic infernal în centrul oraşului. Autorităţile au închis mai multe străzi fără să anunţe!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Traficul se desfăşoară haotic în centrul oraşului, după ce autorităţile au decis să blocheze circulaţia pe mai multe străzi pentru lucrări de asfaltare. Măsura nu a fost însă anunţată public!

La ora transmiterii acestei ştiri, accesul este oprit pe strada Eroilor, de la sediul Prefecturii şi până în Piaţa Centrală, dar şi pe strada Gării, de la "Mioriţa" şi până la intersecţia cu strada Carnabel. Aceeaşi situaţie se înregistrează şi pe strada Nicolae Bălcescu, de la intersecţia cu Gării şi până la policlinica de pe strada Eroilor. Lucrări de asfaltare se desfăşoară însă doar la pe strada Nicolae Bălcescu, în apropiera CNVA, unde acţionează o echipă de aproximativ zece muncitori şi un utilaj.

Din acest motiv, circulaţia în zona centrală se desfăşoară extrem de anevoios, doar pe strada Domnească, iar şoferii au la îndemână foarte puţine soluţii pentru a ajunge la destinaţie în zonele amintite mai sus. În plus, în zona Parfumul Teilor, coloanele de maşini se întind de la Prefectură şi până la semaforul de Biserica Catolică, unde se află un echipaj de poliţie care dirijează circulaţia.

Sancţiuni pentru Direcţia Tehnică

Primarul Marius Stan nu a putut explica motivele misterioase pentru care străzile se închid fără a se anunţa acest lucru, dar a promis măsuri coercitive împotriva vinovaţilor. „Direcţia tehnică răspunde de închiderea străzilor. Este a treia oară când discutăm de subiectul acesta. Vă garantez că vom da sancţiuni! O să vedeţi! Pentru că dacă o spui o dată, o spui şi a doua oară, se întâmplă şi a treia oară, înseamnă că este ori lipsă de respect, ori iresponsabilitate!”, a declarat Marius Stan. (A.M.)

Citit 2652 ori Ultima modificare Vineri, 07 Septembrie 2012 15:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.