Unde vor fi amplasate radarele în weekend

Unde vor fi amplasate radarele în weekend
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Ca la fiecare sfârşit de săptămână, şi astăzi vă anunţăm unde vor fi amplasate aparatele radar, atât în oraş, cât şi în judeţ. Poliţiştii de la Rutieră vor fi foarte vigilenţi, motiv pentru care îi sfătuim pe şoferi să aibă mare grijă cât de tare calcă pedala de acceleraţie. Conform datelor furnizate de purtătorul de cuvânt de la Poliţia Rutieră Galaţi, Iulian Matei, radarele pot fi întâlnite şi în puncte fixe, dar şi în mers.

Radarele vor putea fi întâlnite sâmbătă pe strada Domnească, strada Traian, strada Brăilei şi pe Drumul de Centură. „Vor fi echipaje şi pe DN 25 pe raza comunelor Independenţa şi Lieşti, pe DN 26 la Vânători şi Frumuşiţa, pe DE 581 la Cosmeşti, pe DN24D la Cuca şi pe DJ 251 la Smârdan. De asemenea, pot fi întâlnite radare în Tecuci, Bereşti şi Târgu Bujor”, ne-a explicat Iulian Matei.

Conform sursei citate, radarele vor fi amplasate duminică în puncte fixe pe străzile Coşbuc şi Domnească şi pe Bulevardul Marea Unire. În judeţ, echipajele Poliţiei Rutiere pot fi întâlnite pe DN 25 la Şendreni şi Tudor Vladimirescu, pe DN 26 la Tuluceşti şi Şiviţa, pe DE 581 la Munteni, pe DN24D la Vârlezi şi pe DJ 251 la Pechea.

Citit 1239 ori Ultima modificare Vineri, 07 Septembrie 2012 18:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.