Percheziţii în Galaţi - A fost prins unul dintre scandalagii de la Olympos (VIDEO)

Percheziţii în Galaţi - A fost prins unul dintre scandalagii de la Olympos (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii gălăţeni au efectuat sâmbătă dimineaţă mai multe percheziţii domiciliare la mai multe persoane suspectate de săvârşirea de fapte care au adus atingere ordinii publice, fiind depistaţi doi suspecţi care se sustrăgeau cercetărilor şi un altul dat în urmărire internaţională.

În urma acestor percheziţii a fost depistat şi unul dintre suspecţii din cel de-al doilea scandal de la Olympos. Este vorba despre Dănuţ C., de 29 de ani, care, susţin poliţiştii, pe 25 august, în timp ce se afla pe teresa restaurantului Olympos, a intrat în conflict cu trei persoane şi a făcut uz de armă neletală, tulburând ordinea şi liniştea publică. Conform surselor nostre, Dănuţ C. face parte dintr-o gaşcă din Micro 20 şi este ginerele lui Georgel Cur. Tânărul, care deţinea legal pistolul cu bile din cauciuc, a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri. După ce au ridicat arma, poliţiştii i-au întocmit lui Dănuţ C. dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de armă neletală, fără drept şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Tot în cadrul percheziţiilor poliţiştii au mai depistat şi confiscat două topoare, un baston metalic, telescopic şi o bâtă confecţionată dintr-o crosă de hochei.

La percheziţii au participat şi poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Galaţi, care l-au identificat şi reţinut pe Eduard G., de 31 de ani. Bărbatul se sustrăgea executării unui mandat de arestare preventivă emis de Judecătoria Galaţi, acesta fiind dat în urmărire naţională şi internaţională din data de 29 martie a.c.. De asemenea, a mai fost identificat şi Ionică Ţ., de 18 ani, din Galaţi, care se sustrăgea cercetărilor într-un dosar privind deţinerea şi comercializarea de articole pirotehnice, fără drept.

Teodora Miron, Mariana Constandache

Citit 6260 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Septembrie 2012 13:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.