SEMNAL EDITORIAL / Bun venit, PresaGalaţi.ro!

SEMNAL EDITORIAL / Bun venit, PresaGalaţi.ro!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de astăzi, la Galaţi apare o nouă publicaţie tipărită. Este vorba despre săptămânalul PresaGalaţi.ro, care este deja parte a mass-media gălăţeană - în varianta online - de câteva luni.

Noua publicaţie (care pentru început are 8 pagini format A3, dintre care 4 full color) beneficiază de contribuţia unor jurnalişti cu mare experienţă. Redactor şef al PresaGalaţi.ro este Dan Paic (cunoscut publicului în calitate de corespondent local al agenţiei naţionale de ştiri Agerpres), iar poziţia de redactor şef adjunct este ocupată de Maria Măndiţă (corespondent Radio România, fostă până de curând jurnalistă la "Viaţa liberă"). Din colegiul redacţional mai fac parte, din câte am aflat, Cristinel Luca, Elena Parapiru, Gabi Chifu, Ticu Ciubotaru, Aura Cristian şi Florin Matei.

Salutăm această apariţie editorială, asta cu atât mai mult cu cât Galaţiul are nevoie, mai mult ca oricând, de o presă activă, onestă şi concurenţială, care să promoveze şi să apere valorile fundamentale ale democraţiei, dar şi valorile fundamentale ale comunităţii locale.

În urăm noii publicaţii succes deplin, audienţă cât mai mare şi vânzări bune!

Citit 2372 ori Ultima modificare Joi, 27 Septembrie 2012 19:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.